Horoscop sâmbătă, 29 august 2020. Nativii zodiei Leu au parte de o întâlnire surpriză!

Horoscop zilnic
Horoscopul vine cu o multitudine de surprize

Cei născuți în zodia Balanță, au nevie de o zi liberă. Berbecii fac schimbări majore în ceea ce reprezintă locuința.

Horoscop zilnic- Berbec

Nativii zodiei Berbec au schimbări majore în ceea ce privește locuința. Lucrurile arată destul de bine și asta înseamnă că ești gata să te muți! Poți face demersul cu încredere pentru semnarea unui contract, pe viitor!

 

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 30 august-5 septembrie 2020. Două zodii, cu destinul în derivă

 

Horoscop zilnic- Taur

Apelează la un prieten pentru a te destinde puțin după această săptămâna sufocantă. Invită-i la întâlnire în oraș, este o modalitate excelentă de a relaționa cu ei. Dacă puteți face mai multe lucruri, cu atât mai bine! 

 

Horoscop zilnic- Gemeni

Gemenii au de-a face cu o persoană de autoritate care o să le facă viața mai grea decât o au în prezent.

Încercați să suportați, dar este posibil să fie necesar să consultați o persoană de un alt nivel pentru a rezolva situația.

 

Horoscop zilnic- Rac

Racii se pot relaxa după o săptămână în care au avut de rezolvat o multitudine de sarcini în plan profesional. Două zile de relaxare sunt binevenite, pentru tine și îți faci planul pentru următoarea săpătămână care o să fie mult mai liniștită.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Horoscop zilnic- Leu

În planul personal o să ai parte de o surpriză din partea persoanei iubite. Poate ar trebui să petreceți mai mult timp împreună și să analizați divergențele pe care le-ați avut în ultima perioadă.

Fructificați totul într-o manieră pozitivă și cu o energie bună!

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 29 august- 4 septembrie 2020. Tigrii și Bivolii, săptămână dificilă la serviciu

Horoscop zilnic- Fecioară

Acesta nu este un moment bun pentru a stas pasiv și a vedea ce se întâmplă în viață ta. Retrospectiva lucrurilor o poți face pe toate planurile pentru a lua deciziile cele mai bune.

 

Horoscop zilnic- Balanță

Amintește-ți de multe ori că pentru a ajuta alți oameni, trebuie să ai grijă mai întâi de tine. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți abandonezi prietenii sau familia, ci doar că ai nevoie de o zi pentru tine. 

 

Horoscopul zilei de sâmbătă vine cu mari surprize pentru câteva zodii

Horoscop zilnic- Scorpion

Pentru nativii zodiei Scorpion, banii reprezintă o problema în momentul de față. Limitează cheltuielile pe cât posibil, pentru următoarea perioada că nu pare a fi ceea ce îți dorești!

 

Citește și: Francesca, dezvăluiri inedite din „Casa iubirii”, după eliminare. Ce se întâmplă, de fapt, între Patrick și Bianca: „E mai mult decât o simplă atracție”- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Horoscop zilnic- Săgetător

Lucrurile merg bine pentru Săgetători, dar este posibil să fii nevoit să faci o trecere pe ceea ce pare o oportunitate excelentă. Bazează-te pe intuiția ta nativă pentru a alege calea cea bună și oportună.  

 

Horoscop zilnic- Capricorn

Te afli în mijlocul unei misiuni de explorare, indiferent dacă o știi sau nu! Bucură-te de plimbare! Săptămâna ce vine o să fie una grea din punct de vedere profesional.

 

Horoscop zilnic- Vărsător

Pentru nativii zodiei Vărsător este posibil să puteți părăsi puțin zona de confort. Lucrurile merg încă în direcția potrivită pentru tine, așa că păstrează acest impuls în viață! Ai grijă la sănătate, nu pare a fi cea mai bună perioada pentru tine!

 

Horoscop zilnic- Pești

Admirația celor născuți în zodia Pești, pentru munca altuia poate duce la o nouă prietenie sau parteneriat, așa că nu fiți timizi! Vorbește despre ceea ce iubești și sigur vei atrage oameni care te pot ajută cu propria ta muncă.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies