Bianca de la Puterea dragostei a plecat la mare! Cine a însoțit-o

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei

Bianca de la Puterea dragostei a decis să facă un lucru neașteptat pentru a uita de Livian. Cu cine a plecat frumoasa brunetă la mare.

Bianca de la Puterea dragostei încearcă să își revină, după despărțirea de Livian. Fosta concurentă a dezvăluit ce are de gând să facă pentru a se simți mai bine.

Fosta iubită a lui Livian și-a anunțat susținătorii că pleacă la mare și nu va face acest lucru singură, ci alături de două persoane pe care le iubește mult. Bianca vrea să petreacă până vineri alături de mama și de sora sa.

„Am reușit să fac curățenie în toată casa. Și am uitat sp vă dau o veste. Urmează mâine să mă duc la mare, cu sora mea și cu mama. Mergem un pic să ne relaxăm și să ne distrăm”, a anunțat Bianca la o lună după ce a revenit în România și s-a mutat în București.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei suferă după Livian: „Noaptea e cel mai greu...”

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a stat departe de familia sa mai bine de un an, iar acum are ocazia să petreacă puțin timp alături de mama și de sora sa.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian se împacă? "Te iubesc..."

Ce simte Bianca pentru Livian

Tânăra a dezvăluit într-un vlog ce simte în acest moment pentru Livian și a răspuns mai multor întrebări:
„Vei rămâne prietenă cu Livian?”

„Sincer, mi-aș dori să rămânem prieteni, pentru că noi am trecut prin foarte multe lucruri grele și mi-a fost aproape în momentele alea, deci clar putem să fim prieteni. Eu i-am spus, dacă are nevoie de mine, oricând poate să mă contacteze și el la fel mi-a spus, oricând ai nevoie de ceva, te pot ajuta.

Nu o să fim prieteni la cataramă niciodată, însă am spus, dacă are nevoie de ajutor, o să îl ajut."



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Bianca de la Puterea dragostei suferă după Livian: „Noaptea e cel mai greu...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian se împacă? "Te iubesc..."

Adevăratul motiv pentru care îndrăgita actriță Su Burcu Yazgı Coşkun a părăsit distribuția serialului “Totul pentru familia mea”, în care a jucat rolul Asiye! Și-a dorit să se retragă sau totul s-a petrecut conform scenariului?

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies