Ligi de la Puterea dragostei și-a făcut o nouă intervenție estetică! Iată cum arată acum

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei operatie estetica

La ce operație estetică a apelat Ligi de la Puterea dragostei, după ce a revenit în România. Fosta concurentă este de nerecunoscut.

Ligi de la Puterea dragostei a reușit încă de la intrarea sa în casă să devină una dintre cele mai controversate concurente. Tânăra a fost adesea ținta glumelor colegilor săi de competiție, care s-au legat de operațiile sale estetice.

Rămân memorabile certurile cu Berna, când cele două au vorbit despre intervențiile lor estetice și despre care dintre ele este mai frumoasă, pe vremea când se certau pentru inima lui Philip.

Ajunsă în România, Ligi de la Puterea dragostei a mers din nou la medicul estetician pentru o nouă îmbunătățire și a dezvăluit susținătorilor săi ce a ales să își mai facă. Fosta concurentă a apelat din nou la mărirea buzelor și s-a fotografiat din nou.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a plecat la mare! Cine a însoțit-o

Dacă unora li se pare exagerat, alți susținători cred că lui Ligi îi stă foarte bine cu noul look.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei operatie estetica[Sursa foto: Instagram]

Ce planuri de viitor are Ligi de la Puterea dragostei

Ligi a intrat zilele trecute într-un live, unde a vorbit cu mai mulți susținători.

Citeste si: Scandal de zile mari la Puterea Dragostei! Roxana Buzoiu l-a făcut praf pe Bogdan Mocanu! „Măscăriciule”

 

„O să fac și vloguri, nu știu când. Când o să mă apuc, o să vă zic, o să pun și la stories și o să vă zic. E gravidă Andreea? Nu știu, nu am auzit.

Vorbesc cu Andreea, dar nu foarte des, ne-am răcit amândouă. Acum vorbesc cu Cătălin pe live. Ce minți perverse aveți unii dintre voi. Sunt fericită pentru că toată familia mea e în România, pot să stau cât vreau cu ei, adică timp de o lună. Sunt sănătoasă și sunt sănătoși. Slavă Domnului, nu îmi lipsește nimic. Trebuie să vrea și Bianca să fac un vlog cu ea. Pentru că sunt o leneșă nu mă apuc de vlog, am recunoscut.

Am vorbit cu Andra de vreo două săptămâni. Mi-a scris într-o seară. Și în seara aia chiar mă gândeam ce mai face. Sunt la București, mâine mă duc la Cluj.”, a spus atunci Ligi, care a avut ocazia să vorbească și cu fostul consurent Cătălin Nițescu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Imagini șocante cu două concurente de la Puterea Dragostei! Cu sticla de băutură în mână, cele două tinere plâng după bărbați

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies