Horoscop zilnic sâmbătă, 5 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător nu sunt apreciați pe plan profesional!

Horoscop
Foarte multe doamne şi domnişoare îşi fac astrograma

Gemenii au parte de o întâlnire neașteptată. Află în horoscopul zilnic dacă o să fie încântați sau nu de acest lucru.

Berbec

Nu-ți face griji dacă proiectul tău nu dă roade. Răbdarea este un dar rar, dar foarte necesară în aceste momente. Ai grijă de sănătatea ta chiar dacă sună egoist. Trebuie să-ți cauți fericirea și, mai presus de toate, să nu renunți.

 

Taur

Pentru nativii zodiei Taur este o perioadă supraîncărcată. Gândește pozitiv și o să vezi că lucrurile merg mai departe.

Mare atenție pentru că este o zi favorabilă pentru a pierde obiecte sau te vei confrunta cu o lipsă totală de concentrare.

 

Gemeni

Îți bate inima tare-tare pentru o întâlnire neașteptată. Iubirea îți bate la ușă exact când nu te mai așteptai. Pe plan profesional eşti aproape acolo unde ți-ai dorit întotdeauna, de când ești la acest job.

Practic a fost ca în acea vorbă din popor, că „perseverența duce mereu la câștig”.

 

Horoscopul zilei de sâmbătă vine cu multe schimbări pentru nativii zodiei Vărsător

 

Rac

Ar trebui să le fii recunoscător tuturor celor care te-au susținut în această perioadă. Relația ta s-a încheiat, dar asta nu înseamnă că nu vei mai iubi niciodată.

Acordă mai multă atenție în jur și la ce te înconjoară și este posibil să ai o mare surpriză.

 

Leu

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Încearcă să fii mai bun, în fiecare zi pentru că în viitor o să vezi și răsplata a ceea ce transmiți în jur.

Dacă depui efort în viața ta profesională, vei găsi succesul la care ai visat într-un moment total neașteptat.

 

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară trebuie să acorde mai multă atenție tuturor lucrurilor care îi înconjoară inima. Sănătatea nu este prietena ta, în această zi! Execută mai multe exerciții fizice, menține o dietă echilibrată și nu consuma alcool în următoarele zile.

 

Balanță 

Pentru cei născuți în zodia Balanță, aceasta este o perioadă favorabilă schimbării rutinei, dar aveți grijă să nu exagerați, altfel puteți reveni la obiceiurile proaste mai târziu. Inima ta nu merită suferință. Concentrează-te pe tine și nu pe cei care nu te merită.

 

Citeste si: Care este trăsătura negativă a fiecărei zodii și cum ne poate afecta personalitatea?

 

Scorpion

Caută pe cineva care să te completeze și nu să fie tiran în relație. Toată tensiunea s-a răsfrânt asupra energiei și atitudinii tale. Pe planul profesional, la locul de muncă, fii atent la sarcinile tale. Nu fi distras sau nemotivat, trebuie să decizi ce vrei.

 

Săgetător

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Apreciază-te mai mult, pe plan profesional. Poate ar trebui să faci o schimbare în privința jobului. Nu mai ești fericit la actualul loc de muncă. Reconstruiește-ți, din nou, stabilitatea emoțională deoarece nu mai ești împlinit și le creezi o stare neplăcută inclusiv celor din jur.

 

Capricorn

Ți-ai setat așteptări de la cineva care nu te prețuiește. Nu ești echilibrat emoțional și acest lucru îți creează momente de depresie. Reține că toate visurile tale se vor realiza cu efort și dăruire, așa că perseverează în a le putea împlini.

 

Citeste si: Horoscopul Karmic- 5 zodii vor avea o mare surpriză

 

Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de ziua cea mare. Această zi specială poate fi o căsătorie sau nașterea unui copil. Împlinirea sufletească nu poate fi măsurată în cuvinte. Bucură-te de tot ce îți oferă acest moment unic!

 

Pești

Corpul tău este mult prea obosit după o săptămâna istovitoare. Odihna, multă dacă se poate, este soluția aceste probleme. Este momentul să îți resetezi puțin corpul. Fii mai atent la ceea ce mănânci și nu mai consuma alcool.

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies