Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său: „Telenovela vieții”

Raluca Tănase
Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său

Raluca Tănase a anunțat că s-a terminat un nou capitol din viața sa. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities și iubitul său au luat-o pe drumuri diferite.

Despărțire neașteptată în showbiz. Raluca Tănase, fostă concurentă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D, nu are deloc noroc în dragoste. Aceasta este din nou singură, după ce a pus capăt definitiv relației cu iubitul cu care abia ce se împăcase.

Vedeta a dezvăluit chiar în timpul filmărilor pentru emisiune că nu își mai dorește sub nicio formă să se împace cu cel care i-a fost alături în ultimul timp.

În plus, nici nu concepe să rămână prieten cu bărbatul cu care s-a iubit, dar că au rămas în relații foarte bune.

Citeste si: Bianca Rus, mutilată de estetician! Cum a apărut la Bravo, ai stil! Celebrities: „Este nenorocire”

„M-am reîmpăcat, m-am despărțit. Telenovela vieții, dar de data este definitiv. Fostul meu iubit m-a ajutat cu procesul de slăbire. Nu poți rămâne prieten cu persoana pe care ai iubit-o, dar suntem în relații bune.

Însă, nu aș putea nici să-l urăsc, căci l-am iubit foarte mult”, a spus Raluca Tănase, îndrăgita concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Raluca Tănase
Raluca Tănase s-a despărțit de iubit[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Bomba in showbiz! Una dintre celebritatile de la „Bravo, ai stil! Celebrities” marturiseste ca a divortat! Adevar sau inventie?

Acum, Raluca Tănase este o femeie singură și își dedică cea mai mare parte a timpului construirii unui brand puternic, iar ținutele sale încep să fie din ce în ce mai apreciate criticii de modă.

Citeste si: „Am zis ca trebuie sa o  fac si pe asta!” Oana Radu renunta la inhibitii si apare asa in aceasta seara la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Raluca Tănase împreună cu sora sa, Denisa, au activat în trupa Bambi. Anul trecut, cele două au făcut și un anunț pe rețelele de socializare:

„Trupa Bambi își mărește echipa? Căutăm instrumentiști profesioniști care să cunoască și să iubească muzica grecească. Dacă vrei să cânți alături de noi, dă-ne un mesaj în privat și te vom contacta”, a scris Raluca Tănase în mediul online, semn că proiectul cu care cele două au devenit celebre nu s-a încheiat.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Catalin Botezatu iubeste nebuneste! Cine i-a schimbat complet viata vedetei Kanal D

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies