Răsturnare de situaţie! Eliminare bombă la „Bravo, ai stil! Celebrities”!

Bravo ai Stil Celebrities
Concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” în platoul emisiunii.

Sambata seara, la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost editie eliminatorie, motiv pentru care cele noua concurente s-au straduit din rasputeri sa se ridice la exigentele juratilor si telespectatorilor. Tematica abordata, Avantgade, le-a pus pe unele in mare incurcatura, iar altora li s-a potrivit manusa.

Citeste si: Raluca Tănase s-a despărțit de iubitul său: „Telenovela vieții”

In urma clasamentului juratilor, dupa numarul de puncte primite in editia de sambata seara, Calina Dumitrescu a fost pe primul loc, cu 15 puncte, fiind urmata de Theo Rose, cu un punctaj de 11.

Locul 3 a fost inchis de Alexandra Unureanu si Andreea Tonciu, la egalitate cu 10 puncte fiecare, motiv pentru care a fost nevoie de interventia pentru a le departaja. Astfel, in urma votului juratilor, locul trei a fost adjudecat de Andreea Tonciu. Pe  ultimul loc, in topul juratilor, s-a pozitionat Oana Radu, cu 7 puncte.

In functie de clasamentul saptamanal, al stelutelor acumulate pe pacursul saptamanii, prima concurenta a fos tot Calina Dumitrescu, fiind protejata de la o posibila eliminare.

Nominalizara concurentelor pentru eliminare a fost Cristina Siscanu, care s-a alaturat Oanei Radu, Ralucai Tanase si Biancai Rus, propuse la „ghilotina” eliminarii in urma punctajului obtinut.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei, la "Bravo, ai stil! Celebrities"? Frumoasa blondă îşi doreşte enorm să participe la emisiunea momentului!

Votul publicului le-a salvat pe Bianca Rus si pe Oana Radu, iar batalia finala s-a dat intre Cristina Siscanu si Raluca Tanase. Cea din urma a fost eliminata, acumuland un procentaj de doar 2,6% din voturile publicului, in timp ce Cristina Siscanu si-a adjudecat 2,9% dintre acestea.

Bravo, ai stil! Celebrities
Raluca Tănase a fost eliminată de la „Bravo, ai stil! Celebrities”[Sursa foto: Kanal D]

Raluca Tanase si-a luat sambata adio de la competitia stilistica „Bravo, ai stil! Celebrities” si, cu ochii in lacrimi, le-a multumit tuturor pentru experienta acumuluata in perioada cat s-a aflat in acest show.

Va multumesc din suflet pentru aceasta experienta, m-am simtit minunat. M-am redescoperit si am invatat foarte multe, va multumesc si voua! Mi-ati fost ca o familie si imi doresc din suflet sa pastrez legatura cu voi ”, a spus Raluca Tanase, cu lacrimi in ochi.

In editia de miercuri a show-ului, difuzata de la ora 22:00, telespectatorii vor afla cine este celebritatea care a acceptat provocarea de a participa in competitia de moda si cum se va descurca aceasta.

Nu ratati show-ul „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri pana sambata, de la ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Bianca Rus, mutilată de estetician! Cum a apărut la Bravo, ai stil! Celebrities: „Este nenorocire”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Confruntare dură la Bravo ai stil - Celebrities. Au ieșit scântei între Andreea Tonciu și Calina

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies