Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!
Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!

La o lună și jumătate de la finala celui mai iubit show matrimonial din România, Bianca a lansat un atac dur la Ella de la Puterea dragostei, despre care a spus că niciodată nu a avut sentimente pentru Jador

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! Finala Puterea dragostei sezonul 2 a fost una incendiară, cu mari acuze din partea concurenților.

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!
Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!

Bianca și Livian, câștigătorii competiției, au fost contestati și acuzați, pe motiv că nu ar fi meritat să ia premiul cel mare sau, mai rău, că ar fi plătit anumite sume de bani pentru a ridica trofeul.

Livian a luat foc după Puterea dragostei
Livian a luat foc după Puterea dragostei

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! Livian a reacționat și el

Bianca Comănici a tăcut o perioadă și nu a dorit să dea explicații nimănui, iar la acuzele aduse a răspuns doar cu un zâmbet ironic. Nu același lucru l-a făcut și Livian. Fiul lui Nelson a luat foc în momentul în care a fost arătat cu degetul că ar fi cumpărat votul cu 1000 de euro ”bucata”.

”Nu înțeleg de unde vin informațiile acestea. Eu întotdeauna le-am spus concurenților din casă că dacă vor să mă voteze să ajung în finală, să o facă, dar…cu inima. Restul, că aș fi plătit eu vreodată ceva, sunt răutăți gratuite”, a declarat câștigătorul sezonului 2 într-o emisiune live pe youtube-ul WOWnews.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!
Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!

Bianca a dorit să spună și ea părerea despre felul în care Ella s-a comportat la Puterea dragostei

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! Cu trecerea timpului însă, situația s-a schimbat radical, iar Bianca Comănici, de pildă, a schimbat foaia. Prezentă în studioul WOWbiz.ro, chiar de Sf.Maria., carismatica brunetă a lansat și ea o săgeată la adresa Ellei, una din persoanele cu declarații vehemente la adresa sa, și una…subțire, ci cu direcție exact în locul în care pe fosta concurentă o doare cel mai tare.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mesaj pentru Livian, după ce l-a văzut în brațele noii iubite: „Îl ador! În caz că se uită, trebuie să știe”

Citeste si: Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, răspuns după vlogul lui Livian: "Nu am de ce să sufăr!"

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!
Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei!

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ” A făcut totul pentru interes”

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! Concret, Bianca avea să facă o declarație șoc, completată apoi de Marinela Mavrodin.

”Vă spun ce cred eu, Ella nu l-a iubit niciodată pe Jador. A făcut totul din interes. Jador și-a dat seama la un moment dat ce se întâmplă, fiindcă citeşte oamenii şi recunoaşte falsitatea, și de aceea nu a fost nimic asumat între ei. Ea spunea că îl iubeşte pe el, dar flirta şi cu Iancu...Eu nu aş putea să fac aşa ceva, nu este stilul meu”, a declarat Bianca, dar și Mari, la WOWbiz.ro!
Cuvintele fetelor aveau să surprindă, în condițiile în care, timp de un an, Ella nu a format un cuplu în casa Puterea dragostei cu niciun băiat, iar gândul și toate vorbele sale au fost numai și numai pentru manelist, despre care a afirmat chiar că este omul care i-a intrat la inimă și nu a mai ieșit de acolo



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Bianca Comănici e istorie! Cine este noua iubită a lui Livian?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies