Bianca Comănici a vorbit despre o ceartă dură avută cu Livian! "M-a sunat fostul meu iubit..."

Bianca Comănici
Bianca de la Puterea Dragostei suferă după despărţirea de Livian

Bianca Comănici a povestit mai multe episoade tensionate din relaţia cu Livian, în cadrul show-ului "Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu"

Bianca Comănici este extrem de iubită chiar şi după ce a părăsit casa Puterea Dragostei. Câştigătoarea primelor sezoane ale emisiunii matrimoniale fenomen şi-a sărbătorit ziua onomastică în studioul show-ului "Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu", alături de o altă "Maria" îndrăgită de public, frumoasa Mary.

Susţinătoarele celor două le-au făcut o sumedenie de surprize, de la flori până la şampanii şi dulciuri. Bianca şi Mary au primit şi două torturi din partea echipei KanalD, întâlnirea fiind plină de emoţie şi zâmbete.

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri șocante despre relația lui Livian cu Florentina: „Se iubesc de foarte mult timp!”

Livian de la Puterea Dragostei şi Florentina
Livian s-a pozat, în pat, cu iubita lui, Florentina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Livian a postat, pe Insta, o poză cu el, în pat cu actuala iubită

Nu putem ignora însă nici momentele în care "vulpiţa" a vorbit, în lacrimi, despre Livian, pe care a recunoscut că îl iubeşte şi acum. Aceasta a povestit multe episoade din relaţia cu "lupul", inclusiv despre un moment tensionat care a marcat-o.

Bianca Comănici a povestit că, acum ceva timp, s-a certat cu Livian din cauza fostului ei iubit  

" Eu ştiu ca Livian m-a iubit.

Am simţit asta şi nu sunt un om uşor de păcălit. Este un bărbat gelos, dar nu mă deranja neapărat asta. La un moment dat m-a căutat fostul meu iubit. Mi-a dat doar un mesaj cu "Ce faci?", nimic ieşit din comun. I-am arătat lui Livian imediat, să nu creadă că îi ascund ceva, dar tot s-a supărat şi mi-a făcut reproşuri. A zis că sigur am mai vorbit cu el, că altfel nu mi-ar fi scris", a declarat Bianca în urmă cu două zile.

Citeste si: Bianca Comănici, declarații emoționante după ce Livian s-a afișat cu noua iubită: „Am răni adânci, dar dragostea...”

Întrebată de jurnalista Cornelia Ionescu dacă ar mai accepta să fie cu Livian după ce "lupul" s-a afişat cu altă femeie, bruneta nu a spus un "NU" categoric. A zâmbit şi a preferat să nu spună nimic, semn că sentimentele ei sunt atât de puternice încât nu este sigură că ar putea să-l refuze pe fostul ei iubit, în ciuda faptului că, acum, tânărul are o

relaţie pe care o afişează ostentativ pe reţelele de socializare.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies