Sfatul zilei de astăzi, marți 15 septembrie 2020. Berbecii află o veste care le dă lumea peste cap

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 15 septembrie

Iată ce anunță astrele pentru fiecare zodie în parte și sfatul zilei de care trebuie să ții xont pentru a avea p zi perfectă.

Citește și horoscopul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 13- 19 septembrie 2020.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 15 septembrie 2020

 
BERBEC: Persoana iubită îți dă astăzi o veste care îți poate da lumea peste cap. Vezi în ce mod poți întoarce totul să fie în favoarea ta. Numărul norocos al zilei este 7.

TAUR: Ieși din zona ta de confort și fă un lucru cu care nu ești obișnuit.

Vei vedea cât de bine te vei simți la finalul serii. Numărul norocos al zilei este 5.

GEMENI: Nimerești într-un conflict și îți folosești toate atuurile pentru a aplana această situație care nu își face deloc plăcere. Numărul norocos al zilei este 3.

Citeste si: Aceste 5 zodii își vor găsi marea dragoste în 2021. Ești printre ele?

RAC: Mai lasă de la tine, chiar dacă ți se pare nedrept ceea ce ți se întâmplă. Din când în când, se mai întâmplă și asemenea situații. Numărul norocos al zilei este 8.

LEU: Chiar dacă ți se cere să faci compromisuri astăzi, menține-ți părerea în fața tuturor și ascultă-ți instinctul. Tu vei lua cea mai bună alegere. Numărul norocos al zilei este 1.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

FECIOARĂ: Oferă ajutorul oricui are nevoie astăzi de tine. Nu știi când se întoarce roata și își vei da seama că binele se răsplătește cu bine. Numărul norocos al zilei este 8.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 13-19 septembrie 2020. Marte influențează toate zodiile, vizate sunt compatibilitățile în cuplu

BALANȚĂ: Nu te lăsa descurajat dacă ceva nu merge astăzi.

Găsește o altă soluție și vezi cum poți întoarce totul în favoarea ta. Numărul norocos al zilei este 6.

SCORPION: Ascultă cu atenție tot ce ți se spune astăzi, cineva îți va da un sfat extrem de important, de care trebuie să ții cont. Numărul norocos al zilei este 9.

Citeste si: Combinații de zodii care nu merg niciodată! De ce nu este bine să pui niciodată față în față un Berbec și o Fecioară

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: O zi petrecută cu persoana iubită te ajută să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat din partea ei și ce ai de făcut pentru relația voastră. Numărul norocos al zilei este 12.

CAPRICORN: Astrele sunt de partea ta și azi poți încheia o etapă importantă din viața ta. A venit vremea să o iei pe un alt drum și să afli ce surprize îți rezervă viitorul.

Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Nu ești în cea mai bună formă, așa că ai putea spune niște lucruri care te vor face să regreți. Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face. Numărul norocos al zilei este 14.

PEȘTI: Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Zilele următoare ți se va cere socoteala pentru un proiect și ai nevoie să fii pregătit pentru acest lucru.

Numărul norocos al zilei este 7.

Nu uita nici de horoscopul chinezesc săptămânal.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici pentru perioada 14 - 20 septembrie. Două zodii încep o viață nouă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies