Ducesa Catherine este însărcinată pentru a patra oară? Cum a fost surprinsă

Kate Middleton și Prințul William
Kate Middleton și Prințul William

Kate Middleton a fost surprinsă într-o ținută care i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că în Familia Regală se va mai naște un prinț sau o prințesă.

La doi ani după ce a devenit mamă pentru a treia oară, fanii Familiei Regale sunt în culmea fericirii. Ultimele apariții ale soției prințului William, ducesa Catherine, i-a făcut pe mulți să se gândească la o nouă sarcină.

În vârstă de 38 de ani, Kate Middleton a fost extrem de activă în timpul pandemiei de coronavirus și a avut mai multe apariții apreciate de către fanii iubitului cuplu regal.

În ultima perioadă, însă, ținutele pe care ducesa le-a purtat i-a făcut pe mulți să se gândească la faptul că aceasta va deveni din nou mamă.

Citeste si: Cum este crescut Prințul George de către Ducii de Cambridge? „Într-un mediu normal, nu în spatele zidurilor palatului”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Primele trei sarcini au fost o adevărată surpriză pentru public, iar de fiecare dată ducesa a reușit să țină sarcina ascunsă timp de câteva luni. Potrivit tabloidelor din Marea Britanie, Kate a început să poarte ținute din ce în ce mai largi, așa cum a făcut și la ultimele sarcini.

Rochiile lungi, feminine, adesea cu mâneci bufante, au fost schimbate cu ținute ceva mai largi, care par să ascundă o nouă sarcină.

Ducesa Catherine este insarcinata
Ducesa Catherine este insarcinata pentru a patra oară[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton, neliniștiți și perturbați! Asta spune limbajul trupului lor!

De asemenea, potrivit surselor, s-a speculat faptul că prințul William și soțul său se gândesc intens la un al patrulea copil și că, în ultima vreme s-au bucurat de mai multe momente romantice, după o perioadă îndelungată în care s-au concentrat pe îndatoririle regale.

Kate Middleton, împotriva consumerismului. Cum a apărut la un eveniment

La începutul lunii februarie, Kate Middleton a întors toate privirile după ce a participat la un eveniment la care a purtat o rochie pe care a purtat-o și în urmă cu 8 ani.

Îndrăgita ducesă a vrut astfel să le demonstreze tuturor că nu este o regulă să porți o ținută doar o singură dată, iar alte vedete i-au preluat modelul și au participat la Premiile Oscar cu rochii purtate și acum câțiva ani.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Împăcare neașteptată în showbiz! Cheryl Cole și Liam Payne, din nou împreună, de dragul copilului lor!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Povestea dureroasă a regretatului actor Sebastian Papaiani! A fost martor la moartea fraților săi și trădat de propriul fiu

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies