Împăcare istorică în showbiz! Simina Loica și Ana Maria Lintaru au îngropat securea războiului

Simina Loica și Ana Lintaru
Simina Loica și Ana Lintaru au avut numeroase scandaluri.

Simina Loica și Ana Maria Lintaru au avut numeroase scandaluri dar se pare că fostele concurente de la cea mai iubită emisiune au decis să își acorde o a doua șansă și să îngroape securea războiului.

Simina Loica și Ana Maria Lintaru au fost, fără doar și poate, două dintre cele mai iubite și apreciate concurente de la Puterea Dragostei. Din nefericire, pe cele două tinere superbe nu le-a legat la începutul relației lor o foarte mare prietenie, ba chiar din contră- cu câteva luni în urmă, rivalitățile dintre ele atinseseră conte maxime.

Citeste si: Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

Simina Loica
Simina de la Puterea Dragostei a decis să o ierte pe rivala sa, Ana Lintaru.

La momentul respectiv, atât Simina Loica, cât și Ana Maria Lintatu au decis să nu comenteze pe baza acestui subiect, așa că fanii nu au aflat de ce frumoasele de la Puterea Dragostei s-au ignorat complet o perioadă de timp. Totuși, în urmă cu nu foarte mult timp, Simina și Ana Lintaru au îngropat, în urma unor discuții, securea războiului, și s-au împăcat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

ana Maria Lintaru
Ana Maria Lintaru și-a cerut iertare în fața Siminei.

”Noi două nu ne-am certat să ajungem să o rupem de tot, doar că am păstrat puțin distanța. Dar acum, că am discutat, ne-am revenit”, a dezvăluit Simina Loica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Incredibil! Ce făcea Jador când Simina și Zănoagă erau la botezul lui Dominic?! Este de neconceput!

Ana Maria Lintaru a decis să pună punct războiului cu Simina Loica!

Mai mult decât atât, soția lui Alex Zănoagă a mărturisit că persoana care a făcut primul pas către împăcare a fost chiar Ana Maria Lintaru, care a vizitat-o pe Simina pentru a-i cere iertare, cu lacrimi în ochi.

”Păi cum să ne împăcăm? A venit la ușă, plângând, i-am deschis ușa și am iertat-o. Și i-am zis ”data viitoare să nu se mai întâmple”, a mai adăugat Simina Loica de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies