Radio Impuls te provoaca sa castigi o masina! Ce trebuie sa faci? „Casca urechea!” Inscrie-te in cursa prin aplicatia „Radio Impuls”!

Concurs Radio Impuls
Noul concurs, „Cască Urechea”, de la Radio Impuls, îți poate aduce o mașină

Radio Impuls isi surprinde zi de zi ascultatorii, costruind o adevarata comunitate de fani, prin continutul fresh si optimist al emisiunilor difuzate. Infotainment de calitate, cele mai iubite hituri, glume pe banda rulanta si, nu in ultimul rand, o serie de surprize constand in premii semnificative pentru cei care sunt, zi de zi, pe frecventele radioului preferat, acestea sunt doar cateva dintre ingredientele care fac din Radio Impuls o statie apreciata, cu o crestere continua a numarului de ascultatori, in intreaga tara.

Citeste si: Cosmin Cernat, in grila de toamna Radio Impuls, cu un talk-show de duminica

Incepand de astazi, Radio Impuls isi provoaca ascultatorii la joaca si premii importante! Concursul „Casca urechea!” se va desfasura in perioada  21 septembrie-18 decembrie  si va oferi participantilor cate un premiu saptamanal, o pereche cool de casti, iar, la finalul concursului, Marele Premiu: o masina.

Tot ceea ce trebuie sa faca doritorii pentru a intra in concurs este sa asculte Radio Impuls de luni pana vineri, sa descarce aplicatia „Radio Impuls” ((disponibila in AppStore, GooglePlay Store) si sa introduca cuvantul cheie anuntat zilnic, in timpul emisiunilor. Acestia vor avea sansa sa intre in cursa pentru premiul saptamanal, dar si pentru premiul cel mare.  

Extragerea premiilor saptamanale, in fiecare vineri

Zilnic, din ora in ora,  paticipantii zilei precedente vor fi sunati de prezentatorii emisiunilor; iar daca vor raspunde cu sintagma „Ascult Radio Impuls”, isi vor asigura locul pe lista scurta pentru extragerea premiului saptamanal, ce va avea loc in fiecare vineri, in perioada concursului.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls: „Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Citeste si: Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul “Scularea”, la Radio Impuls: „Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Extragerea  castigatorului premiului saptamanal va avea in cadrul emisunii matinale „Scularea!”, intre 9:00 si 10:00. Norocosul care va fi sunat va trebui sa raspunda cu sintagma „Ascult Radio Impuls” pentru a intra in posesia premiului saptamanii respective, o pereche cool de casti.

Masina vine in decembrie!

Extragera Marelui Premiu va avea loc pe 18.12.2020, la aceasta participand toate persoanele care, in perioada concursului, au inscris in aplicatie cuvintele cheie corecte, indiferent daca au fost sau nu declarati castigatori ai unui premiu saptamanal.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

In data de 18.12.2020, in matinalul „Scularea!”, se va extrage  random  un participant care va fi sunat in intervalul 9:00-10:00. Daca acesta va da raspunsul corect, „Ascult Radio Impuls!”, va fi declarat Marele Castigator si va intra in posesia masinii. 

Mai multe detalii despre regulamentul concursului si pasii care trebuie urmati pentru inscrierea in concurs puteti afla accesand pagina oficiala:  https://radioimpuls.ro/regulamente/regulament-oficial-concurs-casca-urechea/  .

Citeste si: Radio Impuls își continuă ascensiunea – a înregistrat cea mai mare creștere din București



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum gătește Gabriela Cristea peștele, fără sare? Aceasta înlocuiește sarea cu un mix delicios! "O să încerc să pun foarte, foarte puțină sare aici, iar pe pește o să încerc să nu pun sare deloc!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies