Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au ajutat-o enorm

Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au ajutat-o enorm
Cum arăta Carmen de la Sălciua înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au ajutat-o enorm

Carmen de la Sălciua arată impecabil, mai ales de când și-a făcut operaţiile estetice. Artista s-a schimbat enorm în ultimii ani și este greu să o mai recunoști, dacă te uiți la pozele mai vechi cu ea.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai urmărite artiste de muzică de petrecere de la noi din țară. Fanii o admiră nu doar pentru talentul muzical, ci și pentru felul în care arată. Cântăreața a recunoscut că și-a făcut mai multe operații estetice. 

Ce operații estetice și-a făcut Carmen de la Sălciua 

Carmen de la Sălciua a devenit cunoscută publicului în 2017, când alături de soțul său de atunci, Culiță Sterp, a început să posteze pe Youtube mai multe videoclipuri muzicale.

Vocea sa a fost pe placul fanilor muzicii de petrecere și de atunci, artista a început să fie din ce în ce mai urmărită. Mai mult, Carmen a fost desemnată drept ”Regina YouTube-ului”, datorită numărului impresionant de vizualizări. 

Pe numele ai adevărat Carmen Racolța, tânăra este acum una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de acest gen din România. Aceasta a suferit mai multe transformări și din punct de vedere fizic, iar rezultatul final este și pe placul fanilor, care o laudă pentru felul în care arată. 

 Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua și-a injectat acid hialuronic în buze
 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Carmen de la Sălciua a recunoscut că și-a făcut o rinoplastie, și-a injectat acid hialuronic în buze, iar gurile rele susțin că și-ar fi modificat și pomeții. 

”Sunt așa cum m-a lăsat Dumnezeu! Ajustările estetice: o rinoplastie pentru că aveam nevoie! Restul nu sunt operații! E normal să ai grijă de ține ca femeie! Nu am spus despre mine că aș fi model, nu m-am autointitulat nicicum…am lăsat

oamenii mereu să creadă ce vor! Cei care vor să vadă dincolo de o poză…vor vedea!”, a scris artista pe o rețea de socializare. 

Carmen de la Sălciua, transformare incredibilă

Pe lângă operațiile estetice pe care și le-a făcut, Carmen de la Sălciua a și slăbit între timp, iar acum are un corp de invidiat. Diferențele se văd cu ochiul liber, dacă ne uităm la pozele din 2016, în care artista arăta complet diferit. 

Carmen de la Sălciua
În 2016, Carmen de la Sălciua arăta foarte diferit față de cum arată acum

Aceasta avea buzele mult mai subțiri, sprâncenele nu erau la fel de conturate, iar nasul era puțin mai mare și nu la fel de bine proproționat. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Carmen de la Sălciua
În prezent, Carmen de la Sălciua arată impecabil, și datorită operațiilor la care a apelat

În plus, acum Carmen de la Sălciua postează foarte multe imagini cu ea îmbrăcată cât mai sexy, spre deliciul fanilor. 

Carmen de la Sălciua
Lui Carmen de la Sălciua îi place să pozeze în ipostaze sexy

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită cu manelistul Culiță Sterp, de care a divorțat în 2019. Relația acestora a fost presărată cu mai multe scandaluri și acuzații de infidelitate, din ambele părți.

Cei doi au încercat să se împace în mai multe rânduri, dar până la urmă au pornit pe drumuri separate, spre dezamăgirea fanilor, care ar fi vrut să-i vadă în continuare împreună.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies