Se introduc noi măsuri restrictive! De joi, barurile și restaurantele se vor închide mai devreme

Coronavirus Anglia
Se introduc noi măsuri restrictive în Anglia, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus.

Pandemia de coronavirus face în continuare foarte multe victime, motiv pentru care Marea Britanie a decis ca, începând cu ziua de joi, barurile, restaurantele și pub-urile să se închidă mai devreme.

Nici Anglia nu se numără printre țările în care pare că epidemia de coronavirus se apropie de final, motiv pentru care oficialii au luat o decizie destul de radicală, dar necesară pentru a încerca oprirea răspândirii noului coronavirus. De joi, toate barurile, restaurantele și pub-urile se vor închide la ora 22:00, autoritățile încercând să evite un nou val de infectări.

Citeste si: Testul chibritului sau modalitatea inedită care îți arată dacă ai probleme cu plămânii. E util chiar și pe timp de pandemie de coronavirus

În aceeași ordine de idei, specialiștii au dezvăluit că este foarte posibil ca în Anglia să se înregistreze și 50.000 de infectări zilnic, așa că autoritățile caută cele mai bune soluții, chiar dacă acestea reprezintă introducerea unor măsuri draconice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mare atenție, mămici! Ce simptome apar la copiii infectați cu virusul COVID-19? La ce trebuie să vă uitați

masuri coronavirus anglia
Anglia a decis introducerea unor noi măsuri restrictive, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus[Sursa foto: PixaBay]

Nivelul de alertă în Marea Britanie a crescut de la 3 la 4

Potrivit celor de la BBC, în urma creșterii exacerbate a numărului nou de infectări cu noul coronavirus, în Anglia nivelul de alertă a crescut de la 3 la 4. Deși deocamdată nu se vor impune noi restricții, mai aspre, experții au explicat că dacă măsurile de prevenție nu vor fi potențate, s-ar putea ajunge la un număr extrem de mare de infectări.

Îm aceeași ordine de idei, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, Marea Britanie ar putea intra în carantină pentru șase luni, etapizat, câte două săptămâni. Până atunci, singura nouă măsură impusă rămâne cea a închiderii restaurantelor, barurilor și pub-urilor, începând cu ora 22:00.

Citeste si: A încălcat izolarea și a infectat 59 de persoane! Autoritățile au catalogat situația ca fiind „Un caz exemplar de prostie”



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Baba Vanga, previziuni până în anul 2100: „Oamenii vor îmbătrâni în câteva secunde”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies