Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit în secret și vor avea un copil

Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit
Emma Stone și Dave McCary s-au căsătorit în secret

Faimoasa actriță de la Hollywood și regizorul emisiunii „Saturday Night Live” au făcut pasul cel mare în secret, iar acum așteaptă un copil.

Vești de senzație despre unul dintre cele mai iubite cupluri din lume. La numai câteva luni după ce s-a aflat că Emma Stone și logodnicul său și-au anulat nunta, frumoasa actriță de la Hollywood a fost surprinsă într-o ipostază care i-a înduioșat pe fanii săi.

Actrița din „Uimitorul Om-Păianjen” și „Crazy, Stupid, Love” a fost surprinsă de către paparazzi alături de logodnicul său, Dave McCary, în timp ce se plimbau pe stradă, într-o ținută casual.

Îmbrăcată într-o salopetă largă, Emma Stone a lăsat la vedere o burtică de gravidă pronunțată, dar și un alt detaliu interesant. Îndrăgita actriță și Dave au fost surprinși în timp ce poartă inele asemănătoare, ce seamănă cu verigheta, iar acest lucru i-a făcut pe toți să creadă că cei doi s-au căsătorit în secret în timpul pandemiei.

 
 
 
 
 
View this post on
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Emma Stone and her partner Dave McCary emerged in a rare appearance out together amid rumors that they secretly got married. Tap this pic in the LINK IN BIO for a lot more photos and to see what fans have been saying about the couple recently... #EmmaStone #DaveMcCary Photos: Coleman-Rayner

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Emma Stone și Dave McCary au anulat nunta în luna martie

De altfel, Emma Stone și Dave McCary erau pregătiți de nuntă încă din luna martie, însă au anunțat că au renunțat la nuntă, deoarece nu puteau să îi aibă alături pe toți cei dragi, așa că au amânat evenimentul.

Emma Stone și Dave McCary
Emma Stone și Dave McCary, anunțându-și logodna[Sursa foto: Instagram]

Așa cum și-a obișnuit fanii cu discreția sa absolută, se pare că Emma și logodnicul său au avut parte de ceremonia de nuntă în secret, iar acum cei doi se pregătesc și să devină părinți, în numai câteva luni.

Emma și Dave McCary s-au logodit în luna decembrie 2019, atunci când regizorul emisiunii „Saturday Night Live” a decis să posteze pe pagina sa de Instagram prima imagine alături de logodnica sa, în timp ce poartă un inel superb cu perlă și cu diamante.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii „Saturday Night Live” în anul 2017, după ce Emma Stone s-a despărțit de colegul său de platou, Andrew Garfield.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Emma Stone și logodnicul său au anulat nunta! Ce s-a întâmplat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Bat clopote de nuntă! S-au logodit după nici doi ani de relație

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies