City Fashion Week, cel mai spectaculos show de modă, revine în România

City Fashion Week 2020
City Fashion Week 2020 in Romania

Alături de cei mai cunscuți designeri din România, 20 de tineri talentați își vor prezenta creațiile într-un show unic în România.

Marii designeri ai României își dau întâlnire la Cluj, între 21-23 octombrie, la City Fashion Week 2020. Alături de Ștefan Farrell, organizatorul evenimentului, la show-ul anului în modă vor participa Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, George Hojbotă și Florin Dobre.

Show-ul magic va fi filmat într-un studio de filme și văzut exclusiv la TV, iar fanii modei românești vor avea parte de surprize pe măsură pe parcursul celor două zile de filmări.

Designeri invitati la City Fashion Week
City Fashion Week, designeri[Sursa foto: Facebook]

Pe lângă cei patru mari designeri români, vor fi prezenți la Studiourile de Film Transilvania alți 20 de designeri cunoscuți din România. Din cauza noului coronavirus, au fost luate măsuri excepționale pentru ca designerii, modelele și fotografii să fie în siguranță, astfel că prezentările vor fi împărțite pe durata a două zile.

Designeri City Fashion Week
Designeri City Fashion Week, lista finala[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fotografi profesioniști din Italia vor veni pentru a realiza ședințe foto cu modelele care s-au înscris deja pe pagina festivalului.

Din cauza pandemiei de coronavirus, castingul a fost făcut online, iar modelele care vor fi prezente la eveniment și-au trimis datele de contact alături de fotografii sugestive, pentru a fi selectate pentru prezentările de modă.

Au fost alese 13 modele care vor participa la toate show-urile.

În plus, City Fashion Week sprijină studenții facultăților de modă și de design din România să își lanseze primele colecții, iar cu această ocazie dorește să îi încurajeze să pășească încrezători în industria modei.

În plus, designerii debutanți vor avea ocazia să îi cunoască pe marii creatori de modă ai României, pe fotografii celebri și să facă schimb de păreri și de opinii cu aceștia sau chiar să colaboreze pe viitor.

„Sprijinim studenţii facultăţilor de modă şi design din România! Încurajăm tinerii designeri şi tinerele talente să păşească încrezători în industria modei oferind trei premii pentru creatorii de modă, cum ar fi: premiul de
debut, premiul de popularitate, premiul pentru cea mai bună colecţie”, a declarat Stefan Farrell, director general al festivalului pentru kfetele.ro.

De make-up-ul modelelor și al designerilor se va ocupa Perfect Look make-up Academy by Rebecca Hrin, supeviser de beauty în cadrul evenimentului, alături de echipa sa: Ștefania Deac, Florica Bode, Brigitta Aszlos.



Hairdresser-ul designerilor va fi asigurat de hair stylist Ramona Turda, iar hair stylingul modelelor va fi asifurat de către echipa de la Headline.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Stiluri vestimentare pe care să le adopți în 2021 pentru a fi în trend

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies