Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta: „Nu sunt o fire superstițioasă”

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta

Prezentatoarea TV a dezvăluit ce s-a întâmplat chiar în ziua în care trebuia să se cunune religios cu soțul său, Mihai Stoenescu.

Alina Pușcaș și partenerul său, cu care are trei copii împreună, au anulat nunta. Prezentatoarea TV și Mihai Stoenescu urmau să aibă nunta în luna iunie, în Grecia.

Ceea ce trebuia să fie un eveniment fabulos pe data de 6 iunie a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Zeci de invitați erau așteptați la marele eveniment, însă cei doi au decis să amâne marele eveniment până când va fi posibil ca toți cei dragi să fie prezenți.

De altfel, fix pe data de 6 iunie prezentatoarea TV s-a infectat cu noul coronavirus și a fost internată la spital.

Alina Pușcaș despre nunta
Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au anulat nunta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Nu sunt o fire superstițioasă. Am aflat mai târziu când mi-am dat seama de date. Eu am fost diagnosticată pe 18 iunie, s-au făcut calculele și practic singura zi în care am fost expusă a fost ziua de 6 iunie.

Atunci am fost contaminată.”, a spus Alina Pușcaș la Antena Stars.

Deși nunta nu a mai avut loc, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au dcis să își boteze cel de-al treilea copil în secret. Cei doi au decis să organizeze un eveniment restrâns și să o creștineze pe micuță, iar alături le-au fost doar câteva persoane, precum și nașii.

Alina Pușcaș, internată deși era asimptomatică

Pe 18 iunie, Alina Pușcaș a fost nevoită să se interneze, după ce a aflat că are coronavirus, însă era asimptomatică.

„Haideți să ne înțelegem, pentru a mia oară. Eu sunt aici internată, asimptomatică fiind, nu pentru că mi-am dorit eu să fiu internată și să stau departe de familie și de casă, ci pentru că așa prevede legea, iar eu nu-mi doresc sub nicio formă să am parte de un dosar penal.

Pentru că asta se întâmplă, în cazul în care refuzi să te internezi, chiar dacă ești asimptomatic și nu transmiți boala. Nu am transmis-o familiei, aleluia, asta este practic cel mai important lucru. Nu fac acum decât să aștept să ma vindec. Se pare că am un organism foarte puternic, spre dezamăgirea multor oameni care consideră că cine știe din ce motive sunt slăbită. Nu sunt slăbită, am analizele foarte bune’, a spus vedeta într-un InstaStory.

 

„Mi-aș fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu eu și Mihai (soțul Alinei-n.red.) și mulți alți prieteni la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate suntem în București, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Alina Pușcaș a dat vestea! „Aș vrea un băiat...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies