Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor
Vremea în luna octombrie! Anunțul meteorologilor

Ce au anunțat meteorologii pentru săptămâna care urmează. Iată cum va fi vremea pentru fiecare zonă în parte.

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremeea în intervalul 28.09- 26.10 2020 în toate zonele țării.

Vremea va fi călduroasă în cea de-a doua lună a toamnei, cu temperaturi ușor mai ridicate decât în mod obișnuit pentru începutul lunii octombrie. De asemenea, este prognozată și o perioadă cu o abatere termică pozitivă ușor accentuată în regiunile estice și sud-estice, potrivit meteromania.

Cât despre precipitații, acestea vor fi normale la începutul lunii octombrie, urmând ca după jumătatea lunii octombrie să fie deficitare în unele zone.

În săptămâna 28 septembrie – 5 octombrie, valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă ușor mai accentuată, local, în regiunile estice și sud-estice.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În perioada 12 – 19 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, mai ales în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile nord-vestice, iar în rest regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

În săptămâna 19 – 26 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în regiunile din nordvestul țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Sursa: meteoromania.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Prognoza meteo pe două săptămâni! Cum va fi vremea până la finalul lunii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies