Anca Serea, pe patul de spital! Vedeta are probleme de sănătate! "Hemoglobina este mare"

Anca Serea
Anca Serea are probleme de sănătate

Anca Serea a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are de ceva vreme.

Adi Sînă a postat, recent, un mesaj trist despre starea de sănătate a soţiei lui.

”Bună ziua! Nu este cea mai fericită zi din viața noastră, dar am ales să împărțim cu voi și momentele nefericite pentru că sunt sigur că sunteți interesați de soarta familiei noastre. Sunt la spital și aici este Ancuța ”, a scris Adi Sînă pe Facebook.

Prietenii, dar şi fanii frumoasei brunete au reacţionat imediat şi au întrebat ce se întâmplă cu vedeta tv.

Ei bine, ca să calmeze spiritele, aceasta a povestit, pe larg, prin ce trece în prezent şi de ce a ajuns pe patul de spital. Problema de sănătate a soţiei lui Adi Sînă nu este una extrem de gravă, dar nici nu putem spune că este de neglijat.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil de viață, uneori nesănătos și foarte agitat, ieri mi-a fost foarte rău și am chemat salvarea. Hemoglobina mea acum este 5,8. Toate analizele mi-au ieșit perfecte, mai puțin cele de sânge pentru că hemoglobina este mare. Ieri era 6,3. Pentru că m-am simțit foarte slăbită, am luat decizia să mă internez și cel mai probabil voi avea parte de o transfuzie cu sânge, dar sunt ok ”, a spus Anca Serea.

Anca Serea a vorbit, recent, despre greutăţile care apar într-o căsnicie de lungă durată

Uneori căsnicia este grea. Cei care sunt căsătoriți nu de un an, ci de cinci sau mai mulți ani vor înțelege cât de adevărat este acest lucru. Dar nu grea în sens rău, ci în sensul că ambii parteneri trebuie să facă eforturi constante pentru a întreține flacăra iubirii și a menține un echilibru în relație.

Sunt împreună cu Adi de 9 ani și uneori ni se pare că a trecut o viață .” A scris Anca Serea pe propriul său blog.

Mai mult decât atât, mama-eroină a șase copii, a declarat „Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal. Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu.

În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul", a povestit vedeta pe blogul ei.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Anca Serea, mamă pentru a șaptea oară: „Mi s-a părut devastator, nedrept”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies