Nicușor Dan este pus pe fapte! Concedieri în masă la Primăria Capitalei: „Îmi păstrez promisiunea: îi voi concedia!”

Nicusor Dan
Nicusor Dan, la o conferinta.

Proaspăt desemnat primarul general al Capitalei, Nicușor Dan pare pus pe treabă. Edilul a oferit o declarație de presă în cadrul căreia și-a prezentat strategia pentru perioada imediat următoare.

Nicușor Dan este noul primar al Capitalei și a declarat, în cadrul unei conferințe, că își va menține promisiunea și va începe restructurările la Primăria Capitalei. "Da, o sa colaborez cu Vlad Voiculescu. Avem un parteneriat PNL- USR-Plus, iar Vlad Voiculescu este viceprimarul desemnat de Plus. Si da, imi pastrez promisiunea: ii voi concedia pe arhitectul sef si seful de la juridic din Primaria Capitalei", a declarat Nicușor Dan.

Mai mult decât atât, acest prim rând de concedieri va fi unul strict simbolic, dar că primarul Capitalei și-a dezvoltat o strategie prin care și-a propus să demită toți angajații care nu își respectă fișa postului. Decizia de a-i demite pe directorul Direcției Juridice și pe arhitectul șef va fi pusă în funcțiune odată cu instalarea sa în funcție.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nicusor Dan
Nicusor Dan a fost ales noul Primar al Capitalei.[Sursa foto: Facebook Dan Nicușor Daniel]

Nicușor Dan este pregătit pentru un val de concedieri la Primăria Capitalei

„Demiterea directorului Directiei Juridice (n.red.- va fi prima măsură). Bineinteles ca, in prima zi, trebuie sa incepi sa ai acea situatie financiara, pentru ca te vei trezi ca n-au oamenii bani sa isi ia salariile, da, ca nu mai sunt bani in conturi. Tu, ca sef de institutie, trebuie sa te asiguri de functionarea financiara a institutiei.

Trebuie sa evaluam, pentru ca avem aceasta oportunitate extraordinara de fonduri europene, sa vedem cat de bun este compartimentul pentru fonduri europene. Inteleg ca sunt niste specialisti acolo.", a mai declarat Nicoșor Dan, noul primar al Bucureștiului, în cadrul unei emisiuni la B1TV.

"Vreau sa spun foarte direct ca o sa fie evaluate si compartimentele din Primarie si administratiile din subordine. Exista in Primaria Capitalei oameni competenti, care fara indoiala isi vor pastra locul de munca, exista oameni care in urma procesului de restrucuturare nu vor mai ramane acolo.",

a evlarat Nicușor Dan, referitor la restul angajaților instituției și la strategia pe care și-a propus să o implementeze pe termen lung. 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce avere are Gabriela Firea? Primarul Capitalei are o mulțime de bani în bijuterii și terenuri

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies