Elon Musk, declarație controversată despre vaccinarea împotriva Covid-19: „Toată lumea moare”

Elon Musk despre coronavirus
Elon Musk despre coronavirus, ce spune despre vaccin

Ce a transmis miliardarul din America despre pandemia de coronavirus și despre găsirea unui vaccin care ar putea opri acest virus.

Elon Musk, considerat cel de-al treilea cel mai bogat om de pe planetă, a oferit câteva declarații controversate despre situația în care se află lumea întreagă.

Deținătorul companiilor Tesla și SpaceX a vorbit despre pandemia de coronavirus și despre posibilitatea vaccinării.

În cadrul ultimului interviu pe care l-a oferit, Elon Musk a spus că nici nu se gândește ca el sau familia sa să fie vaccinată împotriva Covid-19.

Încă de la începutul pandemiei, Musk s-a declarat un cristic al blocării economiei din cauza coronavirusului și, deși în Statele Unite ale Americii s-au înregistrat aproape 8 milioane de infectați, acesta nu crede că el sau că familia sa se află în pericol.

„Aceasta este o situație fără câștig. Mi-a diminuat credința în umanitate din cauza iraționalității oamenilor în general", a spus Elon Musk, într-un podcast pentru New York Times, citat de Daily Star.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vaccin coronavirus
Vaccinul impotriva noului coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Gazda show-ului, Kara Swisher, a dezvăluit că mai multe persoane ar putea murit din cauza lipsei de iresponsabilitate a oamenilor, iar răspunul lui Musk nu s-a lăsat așteptat.

„Toată lumea moare. Nu mă voi vaccina. Nu sunt expus riscului, nici copiii mei nu sunt”, a mai spus Elon Musk.

Ce spune Elon Musk despre activitatea sa, în timpul pandemiei

Cât despre faptul că nu și-a încetat activitatea pe toată durata pandemiei, miliardarul a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt. Acesta susține că avea autorizație de securitate națională, așa că nimeni nu se poate declara nemulțumit de activitatea sa, mai ales că a reușit împreună cu compania sa să trimită în spațiu racheta Falcon9, prima misiune cu echipaj din America spre Stația Spațială Internațională.

„Aveam autorizație de securitate națională pentru că făceam lucrări de securitate națională. Am trimis astronauți la Stația Spațială Internațională și înapoi”, a mai spus Elon Musk în cadrul aceluiași podcast.

În luna martie, Elon Musk era de părere că în doar o lună pandemia de coronavirus va fi depășită și că va scădea spre 0 numărul de infectați.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Baruri și restaurante închise, după ce a crescut numărul de îmbolnăviri cu coronavirus

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies