Andreea Podărescu trăiește o adevărată dramă! Copilul său se află la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu o boală gravă

Andreea Podărescu
Andreea Podărescu are mari probleme cu fiul său

Copilul Andreei Podărescu se află la terapie intensivă, după ce a fost depistat cu o boală gravă, iar tânăra face apel la toți oameni și le cere să se roage pentru sănătatea fiului ei.

Andreea Podărescu traversează una dintre cele mai complicate perioade din viața ei, asta după ce a avut numeroase conflicte cu tatăl copilului ei și, mai nou, cel mic a fost diagnosticat cu o afecțiune extrem de gravă. Andreea este devastată și a îneput inclusiv să plângă în timpul transmisiunii în direct, la emisiunea la care participa, pentru că starea de sănătate a fiului ei nu este deloc una bună, iar vedeta nu încetează să mai spere la o minune.

Andreea Podărescu
Fiul Andreei Podărescu a fost diagnosticatcu o boală gravă.[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

Potrivit Spynews.ro, imedat după ce a depășit unul dintre cele mai mari hopuri din viața ei, Andreea Podărescu se vede nevoită să își regăsească puterea de a lupta, de data aceasta pentru copilul său, pentru viața micuțului în vârstă de trei ani și jumătate. Cel mic nu s-a simțit bine în ultima perioadă și, în urma internării și a controalelor medicale amănunțite, medicii au descoperit cauza și este vorba despre o afecțiune foarte gravă.

Fiul Andreei Podărescu are leucemie. Vedeta este devastată de durere

După numeroase teste și investigații, Andreea Podărescu a primit o veste cumplită. Fiul său a fost diagnosticat cu o boală grea, iar starea lui de sănătate este din ce în ce mai gravă. Copilul Andreei Podărescu suferă de leucemie, iar această boală l-a trimis direct la secția de terapie intensivă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Andreea Podărescu
Andreea Podărescu este devastată: fiul ei are leucemie.[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

”Durerea pe care o simt este de nedescris în cuvinte şi nu doresc ca nicio mamă să treacă prin ce trec eu acum. Vă rog din suflet sa vă rugaţi pentru copilaşul meu. Aştept rezultatele astăzi, s-au repetat analizele de ieri, aştept să văd, situaţia nu este deloc ok. Sunt devastată, efectiv. Copilaşul meu nu merită aşa ceva, e totul foarte nedrept. S-a simţit rău, a avut temperatură şi frisoane la un moment dat, acum două seri, dar pe zi a fost foarte vioi, am mers în parc, s-a jucat, nu a fost nicio problemă.

Într-adevăr, a mâncat puţin mai mult decât în celelelalte zile pentru că probabil a fost şi mult mai activ. ”, a dezvăluit Andreea Podărescu, cu ochii în lacrimi.

Vedeta a mărturisit că totul a pornit de la o simplă enterocolită pe care fiul său a contactat-o în urmă cu câteva zile, dar dat fiind faptul că starea sa de sănătate s-a degradat considerabil, pe zi ce trece, micuțul a fost diagnosticat cu o boală cruntă, iar acum se află la ATI.

Citește și: Bianca Drăgușanu, implicată într-un nou incident în trafic! Ce a făcut vedeta la doar o lună după ce a fost amendată de poliție: „Cât să-i dai amendă ca s-o și simtă?”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

Andreea Podărescu
Andreea Podărescu trăiește o adevărată dramă, chiar dacă nu lasă acest detaliu la vedere.[Sursa foto: Facebook Andreea Podărescu]

”El a mai făcut enterocolita şi nu a fost atât de grav, adică l-am tratat acasă fără nicio problemă, doar că aceste pete m-au dus cu gândul că într-adevăr este ceva foarte grav pentru că nu le-am mai văzut până acum. Deja i-au luat sânge copilaşului şi aştept rezultatele analizelor.

Momentan este sub medicatie, este la perfuzie, suntem la terapie intensiva. Nu am cum sa spun ca este vioi pentru ca s-a simtit foarte, foarte rau.

Starea lui s-a agravat dimineata, cand am si constatat ca are acele pete pe corp si nu mai era copilul meu”, a mai adăugat Andreea Podărescu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Purtarea măștii de protectie devine obligatorie în Galați!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Seba a părăsit platoul emisiunii Puterea Dragostei! “Eu am încercat să mă controlez și să mă forțez s-o plac pe Andreea!”

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies