Anunțul îngrijorător al medicului Adrian Streinu- Cercel! "Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara"

Adrian  Streinu-Cercel
Profesorul Adrian Streinu-Cercel a făcut declaraţii dure în pandemie

Ce crede doctorul Adrian Streinu- Cercel că vom păți în următoarele luni întrece orice imaginație.

Invitat la "Sinteza Zilei" luni seară, doctorul Adrian Streinu-Cercel a menționat că tot ce vom păți în următoarele luni va fi din vina noastră, dacă nu vom avea grijă.

Pericolul reprezentat de Coronavirus nu a trecut încă, iar asta se vede pe zi ce trece. Din ce în ce mai mulți bolnavi de Sars-Cov-2 ajung la Terapie Intensivă și acest lucru nu va înceta, doar dacă vom reuși, în cele din urmă, să urmăm sfaturile autorităților. 

Măsuri de prevenție împotriva Coronavirusului

Pentru a reuși să prevenim infecția cu noul Coronavirus, trebuie să urmăm câteva sfaturi simple date de autorități și de medici:

În primul rând, trebuie să purtăm întotdeauna mască în spațiile închise, trebuie să ne spălăm pe mâini cât mai des  posibil, și să ne dezinfectăm.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adrian Streinu-Cercel
Adrian Streinu-Cercel este invitat mereu la talk show-uri[Sursa foto: Captură KANAL D]

O altă modalitate prin care am putea să ținem virusul departe, ar fi să păstrăm distanța recomandată față de cei aflați în fața noastră, atunci când ne aflăm în spații închise.

Toate măsurile de prevenție împotriva îmbolnăvirii cu noul Coronavirus ar trebui urmate cu strictețe pentru a reuși să stopăm acest virus, spun autoritățile.

Profesorul Adrian Streinu Cercel face declarații

„Toată lumea ar trebui să poarte mască de dimineață și până seara. Nu ar trebui să vedem pe nimeni pe stradă fără mască. Virusul se găsește în atmosferă, pe stradă, mai ales unde sunt zone ultra circulate și sunt mașini în trafic. Vă dați seama că acele mașini ridică pur și simplu în aerul pe care noi îl respirăm o serie de particule care unele dintre ele sunt contaminate și cu SARS-CoV-2”, a declarat medicul.

Medicul Adrian Streinu-Cercel
Renumitul medic Adrian Streinu-Cercel recomandă purtarea măştii şi pe stradă[Sursa foto: Captură KANAL D]

Adrian Streinu-Cercel a mai menționat că virusul își face apariția în cele mai circulate zone. Acesta recomandă purtarea măștii de protecție atât în spațiile închise, cât și pe stradă. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Totul despre merișoare – proprietăți și beneficii!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies