Misha şi Connect-R suferă enorm! Motanul artiştilor a dispărut fără urmă! "Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă"

Misha si-a pierdut pisica!
Misha și-a pierdut pisica!

În urmă cu puțin timp, Moshi, motanul Mishei și al lui Connect-R, a dispărut! Artiștii sunt dispuși să ofere o recompensă uriașă celui care îl găsește.

Cu lacrimi în ochi, Misha a anunțat dispariția felinei prin intermediul unei povești de pe contul ei de Instagram. Printr-un apel disperat pentru găsirea motanului vedetei, Misha i-a implorat pe fanii săi să o ajute să îi găsească „copilul cu blăniță”. Ea și Connect-R nu sunt singurii care suferă, ci și fetița celor doi, Maya. 

Misha suspectează că motanul Moshi a fost furat

„Mă gândesc să nu-l fi luat cineva în casă… Vă rog din suflet, dacă l-ați găsit, dacă l-ați luat cu intenții bune sau cu intenții rele, nu știu, vă rog din suflet să îmi scrieți și să mi-l aduceți înapoi, pentru că vă promit că o să vă ofer o sumă mult mai mare decât cea pe care ați putea s-o primiți voi dacă îl veți vinde”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Story-ul Mishei despre pisica ei
Misha și-a pierdut pisica! Moshi a dispărut în urmă cu puțin timp[Sursa foto: Instagram]

Ultimele zile în absența animăluțului au fost un calvar pentru vedetă și fiica ei. „Am înnebunit de când îl caut în fiecare zi și în fiecare seară” a declarat Misha. Aceasta pune accent pe suferința fiicei sale, în vârstă de numai 6 ani, și îi roagă pe cei care îl au pe Moshi să se gândească măcar la cea mică.

„Eu îl visez în fiecare seară și mie, efectiv, nu-mi vine să cred, pentru că, înainte, când auzeam de persoane care își pierd animalele și bocesc, eram: «Pe bune?».

Adică mi se părea absurd, dar acum văd în ce fel e și cu siguranță e parte din familie, e la fel ca un copil. Și eu sunt sigură că dacă e la cineva, și el suferă la fel de tare ca și noi. Vă rog din suflet încă o dată, dacă îl vedeți sau dacă știți ceva, dacă l-ați văzut la un vecin în casă sau habar nu am, nu știu, vă rog din tot sufletul să-mi scrieți” a mai spus fosta soție a lui Connect-R, în speranța că fanii ”Domnului Moshulescu”, așa cum i se spune
în familie, vor contribui cu distribuiri la găsirea motanului.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andra Volos, relație cu Dan Bilzerian?: „Nu este un bărbat urât”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies