Andreea Tonciu a plâns în hohote! "Eu de fel sunt proastă!"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a plâns în platou la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Tenisiuni între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu. Cele două nu găsesc calea de mijloc pentru a nu se mai certa.

Gala emisiunii Bravo ai stil – Celebrities, a "plantat" în sufletul Andreei Tonciu multă furie și frustrare. Totul a pornit de la abordarea tematicii “Nostalgie” pe care Andreea a înţeles-o total greșit din cauza stilistului care are grijă de ținutele ei. Cum toate celelalte concurente au abordat ținute din anii '80 sau '90 ale unor faimoase cântărete ale acelor vremuri, Andreea și-a făcut apariția într-un costum popular. Total greșit ca abordare, juriul a taxat-o grav, ceea ce a pornit o adevărată avalanșă de mesaje la adresa stilistului.

Până la plâns a fost doar un pas…

 

Andreea Tonciu a cedat nervos și a început să plângă în hohote, spre surprinderea juraților

 

Andreea: “Eu de fel sunt proastă! Ești bună.. luată de proastă. Asta sunt eu, crede-mă! Am mai vorbit și cu celelalte colege, lor le vin hainele acasă. Eu trebuie să mă duc, să cumpăr.. tot din banii mei, să fac, să dreg, să alerg..

Eu de a aceea am și slăbit în ultima perioada foarte mult pentru că eu m-am axat foarte mult pe acest concurs. Mi-a plăcut ideea și vreau să ajung cât mai departe, dar în stilul asta, crede-mă că nu mai pot! Deci efectiv, nu mai pot! Du-te, ia haine, du-te returnează-le! Adică nu mi se pare corect!”

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu a plâns în platou la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură KANAL D]

După cele menționate Alexandra Ungureanu fără să ezite a precizat că i se pare absolut aberant că Andreea face precizările acestea care nu intereseză niciun telespecator.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș la duel! "Băi, mincinoaso! Cine este Roxana “Memeș”? Dacă duci microfonul la gură, vezi că îl mănânci! Ești nebună la cap!?"

Andreea cu nervii la pământ, îi răspunde: “Lasă-mă, Alexandra! Că am avut o zi foarte nașpa și nu am chef acum de argumentele tale care nu-și au rostul! Da!? Mă vezi că sunt supărată, mă vezi că sunt nervoasă și mereu tu ai argumente care nu sunt ok!”

Andreea Tonciu şi Alexandra Ungureanu
Andreea Tonciu şi Alexandra Ungureanu, în platou, la Kanal D[Sursa foto: Captură YouTube]

Alexandra: “Stilistul îți alege hainele, deci tot…”

Andreea: “Da, pentru că il plătesc pentru asta! Este la pachet cu totul!”

Enervată la maximum, Andreea precizează că nu mai vrea să discute cu niciuna dintre concurente: "Gata! Din momentul asta Tonciu este pe Mute, Silence…"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

După defilarea Andreei, jurații au apreciat ținută ei și au avut doar cuvinte de laudă. În momentul în care a venit rândul lui Cătălin Botezatu, a taxat-o pentru că, deși știa că tinutele ei din gala nu erau pe tematică emisiunii, ea nu a avut nimic de obiectat în privința alegerilor făcute se stilist: “Puteai să îi spui că nu mai vrei să mai lucrezi cu el!"

Citeste si: Andreea Tonciu, în scandal cu Roxana Nemeș! "În afară de a cânta la muzicuță, ce știi să faci tu?! Ești o obraznică și o impertinentă!"

Acesta a fost momentul în care Andreea început să plângă… “Nu sunt supărată! Sunt dezamăgită! Sunt luată de proastă!”

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ratele la bănci vor putea fi amânate și după 1 ianuarie! „Cel mai generos program din Uniunea Europeană”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies