Maria Ilioiu şi-a distrus tenul! Un tratament cosmetic i-a dat viaţa peste cap!

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu a fost concurentă la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Frumoasa brunetă se confruntă cu probleme serioase! Maria Ilioiu, fostă ispită în emisiunea Insula Iubirii și concurentă Bravo, ai Stil! Celebrities regretă acum tratamentele cosmetice urmate în exces.

Procedura la care a apelat vedeta pentru a-și îmbunătății aspectul tenulu i s-a dovedit a fi un total eșec. În ciuda încercărilor de a își recăpăta pielea fără cusur, Maria nu pare să poată scăpa de cicatricile rămase în urma tratamentului.

Ea a fost total dezamăgită de serviciile prestate de clinica recomandată chiar de către prietenele ei, în care avea încredere deplină. 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic.(...) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice.(...) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete” a declarat plină de supărare fosta ispită.

Maria Ilioiu[Sursa foto: Instagram]

Primele poze după tragedia Mariei

Se pare însă că tenul Mariei a început să se refacă, la aproape jumătate de an după ce a avut loc procedura mult regretată. După ce a acceptat să fie modelul unui make-up artist cunoscut, vedeta a postat poze cu impresionantul rezultat, care îi punea în evidență trăsăturile perfecte. De dragul acestor poze, Maria a renunțat chiar și la hainele de pe ea, pozând topless.

Ea totuși nu a lăsat totul la vedere, ci și-a acoperit bustul generos cu ajutorul extensiilor de un albastru intens din părul său lung și brunet.

Maria este cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată în ambele emisiuni Kanal D, dar s-a făcut remarcată în special în cadrul show-ului fenomen Bravo, ai Stil! Celebrities. În ciuda eliminării sale, ea va rămâne o parte importantă a emisiunii, date fiind numeroasele și frecventele certuri cu celelalte concurente, Andreea Tonciu fiind cea cu care a avut cele mai multe conflicte, care au devenit chiar fizice! Comportamentul său este

lucrul care i-a adus eliminarea și în Insula Iubirii, ea fiind eliminată în urma votului telespectatorilor, care se pare că nu au empatizat prea mult cu frumoasa brunetă.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea Tonciu, declaraţie explozivă în urmă cu puţin timp! "Bag divorţ, direct, dacă..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies