Nuntă mare în showbiz-ul autohton! Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Codruța Filip!

Nuntă mare în showbiz-ul autohton! Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Codruța Filip!
Nuntă mare în showbiz-ul autohton! Valentin Sanfira s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Codruța Filip!

Frumoși ca în poveștile cu prinți și prințese, Valentin Sanfira și Codruța Filip s-au căsătorit după o frumoasă relație de câțiva ani.

10 octombrie 2020 o să fie o zi memorabilă în amintirea lui Valentin Sanfira și a Codruței Filip. Cei doi îndrăgostiți au spus “DA” în fața stării civile. Aflați într-un număr restrâns, alături de prieteni și familie, au ales un restaurant cu o terasă pentru a încununa această zi minunată. Pentru că sunt frumoși și veseli, se pare că și soarele le-a zâmbit cu razele lui, pentru că ziua de ieri a fost una însorită și numai bună pentru a crea cadre frumoase pentru poze.

Vizibil emoționat, Valentin și-a așteptat tânăra soție în față “altarului” improvizat pe terasă, sub o arcadă plină cu flori de toată frumusețea, în nuanțe pastelate. Cu modestia care îl caracterizează, Valentin a povestit în nenumărate rânduri despre viață săracă pe care a dus-o de când era mic, dar a spus şi cât de frumos s-au așezat lucrurile în viață lui de când a întâlnit-o pe Codruţa.

 

Încă de când a văzut-o prima dată pe Codruta, acesta i-a spus că ea o să îi fie mireasă.

 

Valentin Sanfira si Codruta Filip casatorie civila
Valentin Sanfira si Codruta Filip casatoriti civil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Iar acum trecem în revistă un lucru total surprinzător pentru tânăra Codruța, care a rămas fără cuvinte. În ziua cununiei, Valetin a ales un costum special, cu o broderie aurie, asemenea unui cavaler.

Codruța a strălucit, la propriu, într-o rochie albă imaculată, lungă, cu o crăpătura adâncă ce-i lăsa la vedere picioarele înalte. Trena rochiei era lungă, că în poveștile cu prințese ce făceau deliciul fetițelor mici. Umerii rochiei au avut un croi special, iar pe cap Codruța a avut un accesoriu care s-a îmbinat frumos în părul ei buclat. În picioare a purtat o pereche de sandale argintii. Buchetul miresei a fost unul bine ales din flori albe, astfel încât s-a îmbinat perfect cu arcada de flori special aranjată pentru Valentin și Codruța.

Valentin Sanfira si Codruta Filip casatorie civila
Valentin Sanfira si Codruta Filip tineri casatoriti[Sursa foto: Instagram]

După pozele postate pe site-urile de socializare, au curs zeci și zeci de comentarii de la cei care îi îndrăgesc. Petrecerea a fost una de toată frumusețea, în interiorul restaurantului păstrându-se distanțarea în limitele impuse de situația pandemică actuală, astfel încât toți să fie mulțumiți.

"Am spus “DA”, este comentariul lăsat de Valetin Sanfira în dreptul pozelor postate ieri, iar Codruţa a comentat "Am spus "DA" din toata inima".

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies