Andreea Antonescu, motivul real pentru care nu a divorțat de Traian Spak: „Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri”

Andreea Antonescu, motivul real pentru care nu a divorțat de Traian Spak: „Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri”
Andreea Antonescu, motivul real pentru care nu a divorțat de Traian Spak: „Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri”

Ce a dezvăluit Andreea Antonescu despre motivul pentru care nu a divorțat încă de Traian Spak.

Andreea Antonescu a vorbit despre viața sa personală, dar și despre divorțul de Traian Spak. Artista a fost extrem de emoționată marți seara, atunci când Bogdan Stoica i-a făcut o declarație de dragoste soției sale. Andreei nu i-a venit să creadă că Bogdan Stoica reține perfect aniversările cuplului.

De mai bine de un an, Andreea Antonescu și Traian Spak au decis să pună punct relației lor și să fie doar buni prieteni, de dragul fetiței lor.

Artista a trecut deja printr-o relație, iar acum a vorbit în cadrul unui interviu despre viața sa personală.

„Normal că iubesc, sunt o persoană care oferă foarte multă iubire, de ce nu. Iubesc tot ce mă înconjoară. Voi fi foarte sinceră: de-a lungul timpului am fost în situaţii în care mi-am dat seama că nu apreciez momentul pe care îl am şi atunci am zis că de fiecare dată când voi avea ocazia şi voi considera că e o clipă frumoasă, o să o trăiesc la intensitate şi la maximum.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cât despre cum se înțelege acum cu Traian, iată ce a spus:

„Foarte bună, cu Traian am vorbit înainte de a intra în Fermă. Suntem foarte buni prieteni”, a mai dezvăluit Andreea Antonescu. Artista a fost întrebată dacă nu cumva se gândește să renunțe la divorț.

„E, ba da. Bineînţeles că divorţăm, dar să treacă pandemia. Când, nu ştiu. Viaţa m-a învăţat să nu-mi mai fac planuri, pentru că ştii cum e, degeaba îmi fac eu planuri dacă viaţa e plină de surprize. Şi nu mă refer la un divorţ care nu va mai exista, mă refer la faptul că atunci când este să fie va fi”, a mai spus Andreea.

Andreea Antonescu, despre George Burcea: „El este doar fostul soț al Andreei Bălan”

La Fermă, George Burcea a dat nas în nas cu Andreea Antonescu, iar discuțiile dintre ei nu au întârziat să apară:

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu si Andreea Balan
Andreea Antonescu si Andreea Balan sunt prietene de mai bine de 20 de ani[Sursa foto: Facebook]

„Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea.
A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă”.

Sursa: click.ro.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Andreea Antonescu, din nou singură! Ce decizie a luat în legătură cu soțul ei, Traian Spak

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies