Theo Rose, de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se iubește cu nepotul lui Nea Mărin! Cei doi formează un cuplu de trei ani

Theo Rose, de la
Theo Rose, de la "Bravo, ai stil! Celebrities" se iubește cu nepotul lui Nea Mărin! Cei doi formează un cuplu de trei ani

Theo Rose, cântăreața care participă la emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", are o relație de trei ani de zile cu nepotul lui Nea Mărin. Tânăra a recunoscut însă că nu are de gând să se căsătorească prea curând.

Theodora Diaconu a devenit cunoscută publicului datorită videoclipurilor postate pe Youtube, în care cântă alături de mai mulți artiști celebri ai muzicii de petrecere. Recent a dezvăluit și detalii din viața personală. La 23 de ani, iubește și este iubită.

Theo Rose, îndrăgostită de nepotul lui Nea Mărin

Theo Rose are tot ce își poate dori la 23 de ani. Este frumoasă, cariera ei este pe o pantă ascendentă, iar în viața personală lucrurile stau exact așa cum trebuie.

Artista, care participă la emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities", difuzată de Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 21:30, le-a dezvăluit fanilor ce se întâmplă în viața ei sentimentală și a recunoscut că are o relație, spre dezamăgirea admiratorilor ei. ta

Theo se iubește de 3 ani de zile cu Alex, nimeni altul decât nepotul lui Nea Mărin, devenit celebru datorită emisiunilor de la Pro TV și de la Antena 1.

Artista a recunoscut că cei doi au în comun pasiunea pentru muzică, iar acest lucru a făcut ca legătura dintre ei să fie și mai strânsă.

Din câte se pare, relația dintre Theo Rose și Alex este una foarte serioasă, în condițiile în care tânăra și-a prezentat iubitul părinților.

”N-am așteptat o reacție anume de la părinții mei. E frumos, e deștept, e bine făcut, ce puteau să zică? Mama m-a înțeles.

Eu am fost mereu cu bun-simț și am mers cu Alex acasă. Într-o seară le-am făcut cunoștință pur și simplu. Am avut puține emoții cu tata. Dar i l-am prezentat și tata a spus: ‘Eu sunt taică-său”, a povestit artista.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu toate acestea, Theo Rose a dezvăluit că nu are planuri de căsătorie, cel puțin pentru moment, având în vedere că are doar 23 de ani.

Cine este Theo Rose, de la "Bravo, ai stil! Celebrities"

Theodora Maria Diaconu s-a născut pe 8 august 1997 și este originară din Ploiești. Încă de la o vârstă fragedă și-a arătat pasiunea pentru muzică, dar a devenit cunoscută acum 4 ani, odată cu clipurile postate pe Youtube.

Tânăra nu cântă, de obicei, manele, dar a avut colaborări cu Jean de la Craiova și cu Bogdan de la Ploiești, iar piesele au prins foarte bine la public.

Drept dovadă, Theo Rose a fost numărul 1 în trending pe Youtube, iar numărul fanilor a început să crească amețitor.

Tânăra artistă nu se ocupă însă doar de muzică. Este una dintre concurentele emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" și este extrem de apreciată pentru calitățile ei. Show-ul este difuzat de Kanal D, de miercuri până vineri, de la ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 21:30.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Puțină lume știe însă că Theo Rose a trecut printr-o perioadă foarte grea atunci când s-a mutat în București.

Tânăra a suferit de anxietate.

„Înainte de fiecare concert vomitam și cântă, dacă mai ești în stare să cânți ceva. Am avut cele mai proaste prestații din viața mea, am simțit că e prima oară când nu mi se potrivește o experiență, niciodată nu am simțit atât de apăsat. M-am trezit într-o situație în care îmi era frică de orice apariție TV, de orice concert, vomitam înainte de orice apariție tv sau concert. Au crezut oamenii că sunt gravidă sau ceva. Nu puteam să mă controlez. Îmi era frică să cânt pe scenă”, a dezvăluit artista.

Din fericire, Theo a reușit să depășească aceste probleme, iar acum se simte foarte bine și vrea să strălucească pe scenă.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies