Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său

Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său
Bianca Brad, o umbră a femeii care a fost odată! Timpul a lăsat urme adânci pe chipul său

Bianca Brad a ajuns la frumoasa vârstă de 52 de ani. Timpul nu a iertat-o însă nici pe fosta Miss România, iar pe chipul său au început să se vadă urmele greutăților prin care a trecut.

Bianca Brad a fost una dintre cele mai frumoase femei ale anilor 90. Chiar și acum, aceasta mai păstrează pe chip trăsăturile superbe de odinioară, însă trecerea anilor și-a pus amprenta.

Bianca Brad, total schimbată la 52 de ani

Când spui Bianca Brad te gândești, automat, la superba femeie care în 1990 câștiga titlul de Miss România. În acea perioadă, frumusețea și chipul său angelic au cucerit pe toată lumea.

În afară de modeling, Bianca Brad a fost și este în continuare pasionată și de cinematografie. A jucat, printre altele, în ”Al patrulea gard lângă debarcader”, ”Zâmbet de soare”, ”Duminică în familie” sau ”Domnișoara Aurica”.

Anii s-au scurs însă, iar acum Bianca Brad a ajuns la vârsta de 52 de ani.

bianca brad
Bianca Brad a împlinit anul acesta 52 de ani

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Chiar dacă în continuare actrița se poate mândri cu un corp armonios, ridurile au început să-i brăzdeze chipul.

bianca brad
Bianca Brad și-a păstrat trăsăturile superbe din tinerețe

Nu timpul este însă singurul vinovat de această schimbare. Bianca Brad a trecut prin cea mai mare durere posibilă, pierderea unui copil. Suferința și lacrimile au contribuit, cu siguranță, la transformarea acesteia.

Cumplita suferință, mascată de un zâmbet superb

În 2007, Bianca Brad a trăit o adevărată dramă, pe care niciun om nu ar putea s-o depășească în totalitate, indiferent de perioada care trece de la acel eveniment. Fetița sa, Emma, a încetat din viață cu doar câteva zile înainte de a se naște. Micuța a fost sufocată de cordonul ombilical.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

bianca brad
Bianca Brad a fost Miss România în 1990
Fostul manechin a recunoscut că după acea tragedie s-a gândit să-și ia viața. 

”În primele zile după ce s-a dus Emma nu puteam să zâmbesc, ceea ce la mine este cel mai simplu semn de depresie cruntă. Nu puteam zâmbi. Parcă nu exista comanda în creier. A urmat infernul. Luca avea un an și zece luni. Ce a urmat m-a dat total peste cap.

Am vrut la un moment dat să... Primul gând, și asta o spun toate mamele, e că vrei să te duci după copilul tău. Te simți vinovat, te simți rușinat, te simți neputincios. Sunt foarte multe stări', a povestit Bianca Brad. 

Dumnezeu a avut însă alte planuri cu aceasta, iar actrița și-a transformat imensa durere într-un ajutor pentru alte mame aflate în aceeași situație. Bianca a înființat fundația ”EMMA- Mame pentru îngeri”, cu ajutorul căreia încearcă să le aline suferința altor femei care și-au pierdut copiii.

În plus, băiețelul ei, Luca, cel care acum are 15 ani, a fost cel care a ajutat-o cel mai mult să-și revină după pierderea fetiței sale. 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies