Antonia și Alex Velea s-au căsătorit în secret? Primele declarații despre cea de-a patra sarcină

Antonia, despre cununia religioasă cu Alex Velea
Antonia si Alex Velea

Frumoasa artistă trăiește cele mai frumoase momente din viața sa. Ce spune despre cea de-a patra sarcină și despre nunta cu Alex Velea.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz și au împreună doi băieți de care sunt extrem de mândri.

De câteva zile, despre Antonia și Alex Velea se zvonește faptul că urmează să fie din nou părinți, așa că fanii celor doi i-au asaltat cu întrebări.

Zvonurile despre sarcină nu au fost deloc negate de către Antonia, care nu a spus nici „da”, nici „nu” despre o posibilă a patra sarcină”, iar răspunsul său a lăsat loc de interpretări.

De asemenea, Antonia a mai fost întrebată și dacă a făcut cununia religioasă cu tatăl copiilor săi, mai ales că cei doi îți doresc din tot sufletul să fie soț și soție și în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Antonia si Alex Velea
Antonia si Alex Velea[Sursa foto: Instagram]

Și de data aceasta, artista a oferit un răspuns care a lăsat loc interpretărilor: ”Poate”.

Totodată, cântăreața a mai fost întrebată dacă a avut vreodată momente în care s-a simțit nesigură, cu insecurități, iar aceasta a răspuns: “Desigur … încă am! În principiu, am început să mă simt ca un rahat și am realizat că nu este o gândire sănătoasă, am luat în considerare problema și am început să lucrez la cum să fiu mai bună, la ceea ce mă face fericită și să fiu recunoscătoare pentru lucrurile cu care Dumnezeu m-a binecuvântat.

Este un proces! Dar trebuie să ai voință să te schimbi în mai bine”, a dezvăluit Antonia.

Artista încearcă de ani de zile să divorțeze de Vincenzo Castellano, tatăl Mayei. Din cauza faptului că Akim și Dominic au venit pe lume cât timp Antonia era încă măritată, cei mici au purtat o perioadă numele de familie Castellano și nu Velea.

În plus, micuții nu au fost nici acum botezați, iar anul acesta, Alex Velea și Antonia își doreau să se căsătorească și să îi boteze pe băieți.

Pandemia le-a dat tuturor planurile peste cap, iar divorțul cu Vincenzo nu a fost nici acum finalizat.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies