Horoscop zilnic joi, 22 octombrie 2020. Află ce zodie primeşte rezultatul unui test important!

Horoscop zilnic
Horoscopul vine cu o atenţionare pentru nativii zodiei Rac

Nativii zodiei Leu au nevoie de o pauză sau de o separare definitivă în relaţia de cuplu.

Zodia Berbec

Rezultatul pozitiv al unui test medical aproape că ți-a șters orice zâmbet de pe față. Familia îți este alături pentru a-ți oferi tot sprijinul necesar pentru a trece peste această etapă.

 

Zodia Taur

Veşti minunate pentru nativii care nu şi-au întâlnit sufletul pereche. Un prieten, vecin sau coleg îți face cunoștință cu o persoană la care merită să visezi cu ochii deschiși.

 

Citeste si: Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

 

Zodia Gemeni

Ai grijă la felul în care răspunzi problemelor sau sarcinilor de lucru. Fii ferm și sigur pe tine pentru a avea succes și o conduită bună pe toate planurile.

 

Zodia Rac

Poate ar trebui să te apuci de sport, de alergat dimineața sau de altă activitate care să presupună mișcare. Ai început să acumulezi kilograme în plus și nu mai ții cont de siluetă.

 

Horoscopul de astăzi vine cu o atenționare pentru nativii Rac

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Zodia Leu

Poziționarea pe care o ai în momentul de față în relația ta nu se potrivește cu principiile și esenţa ta umană. Dacă simți că lucrurile nu merg în direcția care trebuie, poate ar fi bună o pauză sau chiar o separare.

 

Zodia Fecioară

O perioadă foarte stresantă la locul de muncă te-a adus la epuizare.

Ai putea să îți iei o zi de concediu sau o recuperare pentru a te odihni puțin.

 

Citeste si: Horoscop chinezesc săptămânal 17- 23 octombrie 2020. Nativii Capră dau lovitura

 

Zodia Balanță

Îți faci o schimbare de ordin fizic care o să îți aducă laude atât la întâlnirile cu apropiaţii cât şi în mediul virtual..

La sfârșitul zilei, vei avea o stare și o energie foarte bune.

 

Zodia Scorpion

Inima ta este total pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. Întinde toate "antenele" din dotare pentru a avea succesul garantat pe acest plan.

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Zodia Săgetător

Temperează-ţi impulsul de a cheltui pentru că ai exagerat luna aceasta. Ai mare grijă unde faci investiții și pe ce vrei să cheltuiești banii.

 

 

Zodia Capricorn

Evită traficul, aglomerația și încearcă să adormi mai devreme. Corpul are nevoie de odihnă și nu iei în seamă semnele pe care ţi le dă. 

 

Zodia Vărsător

Încă nu eşti pregătit să ieşi la întâlniri...romantice. În viitorul apropiat, însă, rănile sufleteşti se vor închide în totalitate şi îţi vei dori o nouă relaţie. Mult succes!

 

Zodia Pești

Vrei să pleci într-o călătorie în interes de serviciu, cel mai probabil în străinătate. Cea mai bună alegere, însă, este amânarea acesteia, fără regrete. Din păcate, chiar nu este un moment oportun pentru astfel de activităţi. 

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Andreea Mantea și noul iubit, primele imagini! Postarea care i-a emoționat pe fanii vedetei

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies