Sfatul zilei de astăzi, joi 22 octombrie 2020. Scorpionii fac schimbări

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 22 octombrie 2020

Citește sfatul zilei și vezi care sunt zodiile care pot pierde azi totul, din cauza nerăbdării. Iată ce anunță astrele.

BERBEC: Păstrează-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape. Astăzi vei avea ocazia să afli adevărul despre niște persoane din jurul tău. Numărul norocos al zilei este 1.

TAUR: Nu îți face planuri prea mari astăzi, pentru că s-ar putea să fii dezamăgit de modul în care decurg lucrurile. Cineva poate apărea și strica totul. Numărul norocos al zilei este 4.

GEMENI: Nu renunța la visul tău, chiar dacă pare irealizabil.

Ești o persoană determinată și vei avea succes dacă nu fai deloc înapoi. Numărul norocos al zilei este 9.

RAC: Nu te mai uita în trecut și privește cu mai multă speranță către viitor. Dacă ești singur, azi ai ocazia să faci cunoștință cu o persoană specială. Numărul norocos al zilei este 12.

Sfaturi pentru fiecare zodie, astăzi 22 octombrie 2020

LEU: Ești pregătit pentru niște schimbări fundamentale în viața t a.

Ce ar fi să începi cu viața ta personală? Ești mulțumit de relația pe care o ai sau se poate schimba ceva? Numărul norocos al zilei este 1.

Sfatul zilei
Sfatul zilei de 22 octombrie 2020[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Horoscop 19-25 octombrie cu Camelia Pătrășcanu. Trei zodii, probleme cu partenerul de viață

FECIOARĂ: Ți se cer niște explicații astăzi, dar nu este acest lucru o problemă pentru tine, deoarece ești un adevărat expert în comunicare. Numărul norocos al zilei este 3.

BALANȚĂ: Ești în centrul atenției și toată lumea pare să te vrea în jur. Bucură-te de acest statut și profită de toate oportunitățile care îți ies în cale. Numărul norocos al zilei este 14.

Sfatul zilei de astăzi. Capricornii își pot schimba viața

SCORPION: Ești hotărât să faci niște schimbări. Mutarea la un alt loc de muncă poate fi o soluție, dar nu în această perioadă. Fii mai precaut în alegerile tale. Numărul norocos al zilei este 6.

Citeste si: Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul

Citește și: Sebastian, reacție explozivă la adresa Robertei: "Ești frustrată!" De la ce a pornit scandalul dintre cei doi concurenți din Casa iubirii? Patrick sare în apărarea tinerei- kanald.ro

Citește și: Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!- stirilekanald.ro

SĂGETĂTOR: Nu renunța la proiectul la care lucrezi de atâta timp. Nu te îneca la mal, chiar acum. Ai ocazia să le arăți tututor cât de bun ești. Numărul norocos al zilei este 8.

CAPRICORN: O întâlnire îți poate schimba astăzi viața pentru totdeauna. E o ocazie unică pentru a arăta de ce ești capabil și pentru a fi recunoscut. Numărul norocos al zilei este 5.

VĂRSĂTOR: Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi și evită discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită. Lasă conflictul să se stingă de la sine. Numărul norocos al zilei este 7.

PEȘTI: Vorbește deschis cu persoana iubită de problemele care au apărut în ultima perioadă în cuplul vostru. Vedeți ce greșeli ați făcut și cum puteți repara lucrurile. Numărul norocos al zilei este 2.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici, pentru perioada 19 -25 octombrie 2020. Două zodii pierd totul

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies