Ella de la Puterea dragostei, adevărul despre moartea unchiului său din cauza Covid-19: „Tac, că e mai bine”

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei despre unchiul sau

Ce a anunțat Ella pe contul său de Instagram, la șase luni de când și-a pierdut unchiul din cauza noului coronavirus.

Ella de la Puterea dragostei a trecut printr-o adevărată tragedie în urmă cu câteva luni. În decurs de numai două zile, fosta concurentă de la Puterea dragostei a pierdut două persoane dragi ei.

Tânăra a decis să spună adevărul despre moartea unchiului său, care s-a întâmplat în luna aprilie, chiar în perioada în care se afla în casa Puterea dragostei. Din cauza restricțiilor de circulație și pentru că România se afla în starea de urgență, Ella nu a reușit să fie alături de persoanele dragi în acest moment dificil.

„Mi-a dat mesaj acum vară-mea, mi-a spus că unchiul meu a ajuns la Infecțioase. Înainte să ajungă acolo, a început să delireze. Doamne, aveți grijă de voi, nu e de glumit cu epidemia asta de coronavirus”, a spus Ella cu ochii în lacrimi.

Câteva zile mai târziu, Ella anunța și că unchiul ei a murit la două săptămâni după ce fusese diagnosticat cu COVID.

Ella a împărtășit vestea tristă pe una dintre paginile sale de socializare unde a transmis și un mesaj de condoleanțe. ”Zbor lin, unchiule! Odihnește-te în pace! Vei rămâne în inimile noastre”, a scris frumoasa brunetă pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ella de la Puterea dragostei
Ella de la Puterea dragostei despre moartea unchiului sau[Sursa foto: Captură KANAL D]

La 6 luni de la moartea unchiului său, Ella face dezvăluiri cutremurătoare.

Ella vorbește despre pandemia de coronavirus și spune că ea crede că se exagerează foarte mult. În plus, fosta concurentă susține că familia sa știe mai multe lucruri despre ce s-a întâmplat în luna aprilie.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a vorbit cu mama lui Iancu Sterp: „Mi-a scris să fiu tare”

„Eu merg pe ideea că dacă Dumnezeu va vrea să mori, o să mori indiferent de situație, iar dacă Dumnezeu va vrea ca tu să trăiești, o să trăiești chiar dacă epidemia îi va lovi pe toți

cei din jurul tău și indiferent că porți sau nu o mască. Puteți să-mi dați ”hate” cât vreți voi, asta e părerea mea, am dreptul la opinie. Eu cred că este o exagerare și o manipulare la nivel mondial”, a spus Ella într-un live pe pagina ei de Instagram.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Nelson Mondialu o atacă pe Bianca Comănici: "Stai cuminte în banca ta..."

Vorbind despre coronavirus, Ella a făcut o mărturisire legată și de unchiul ei care a murit în urmă cu 6 luni. „Toată lumea va spune cum vorbesc așa când am un unchi care a murit din această cauză. Știu mai multe și nu vreau să intru în amănunte și discuții despre unchiul meu și despre situația care a fost.

Tac, că e mai bine! E Dumnezeu sus care a văzut tot și familia noastră știe, și cu asta am încheiat subiectul”, a spus Ella, fosta concurentă de la Puterea dragostei.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Nelson Mondialu o atacă pe Bianca Comănici: "Stai cuminte în banca ta..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies