Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

bravo ai stil celebrities
Roxana Nemeș și Andreea Tonciu sunt protagonistele unui nou scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Un nou scandal a izbucnit între două vedete ale show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. De data aceasta, protagonistele sunt nimeni altele decât Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.

O nouă ediție a emisiunii „ Bravo, ai stil! Celebrities”  a adus sămânța de scandal între vestitele concurente Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Aprige la mânie, cele două celebrități au pornit o ceartă în platou de a răsunat în întreaga televiziune! Fie că sunt în culise, fie în platou, Roxana și Andreea intră mereu în discuții aprinse. De această dată, totul a pornit de la o glumă a Andreei Tonciu, glumă realizată în culisele emisiunii și ajunsă până în fața camerelor de filmat: noi aici la „Bravo, ai stil!” ne aflăm la pușcărie! Și fiecare

pușcărie are câte o șefa! Ehh.. eu sunt șefa aici la pușcărie, dragele mele! Că vreți sau nu vreți să mă considerați, eu sunt șefa!

Singurele care nu au gustat gluma au fost Alexandra Ungureanu și Roxana Nemeș. Vizibil iritată, Andreea le-a specificat celor două că nu au exeperienta necesară în televiziune, pentru că nu au participat și la alte reality show-uri în afară de „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Conflictul între Roxana Nemeș și Andreea Tonciu de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pare că se apropie de apogeu!

Roxana Nemeș a dorit să îi dea replica Andreei:Când mergi tu invitată în emisiuni, de ce te invită lumea?! Din ce face audiență Andreea Tonciu? Eu nu te urmăresc, iartă-mă! Oamenii care te-au urmărit, au spus că faci scandal..

și e normal să faci audiență când faci scandal! Cu cine crezi tu că vorbești?”

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

bravo ai stil celebrities
Andreea Tonciu a adus acuzații grave la adresa Roxanei Nemeș, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Nu mare a fost mirarea tuturor când Andreea a izbucnit că un vulcan ce erupe: “Andreea Tonciu sunt! Atât! Tu n-ai cum sa ma urmărești că sunt la o anumită ora când tu ai treaba la ora aia.(...) Nu mai spune să te iert, că n-am de ce să te iert! Poate te iartă mama ta!”

Citeste si: O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a apărut pe internet în ipostaze indecente

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

De asemenea, la testimonialaul ei, Andreea Tonciu a specificat că nu este supărată, este doar atacată constant de către Roxana Nemeș: ”Cum poate să spună o “neica nimeni”, o femeie care nu are coloana vertebrală și a apărut la televizor doar prin lucruri nedemne de o femeie, să mă caracterizeze ea pe mine... ca și când eu apar la tv doar cu scandal! În afara că te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Cantacioasa nu ești, artista nu ești, vedeta nu ești! Ești vedetă la altceva…”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Andreea Tonciu și Roxana Nemeș au împărțit același personaj! "Eu cred că tu ești foarte frustrată și viața ta a fost atât de tristă!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies