"Am/N-am"- testul adevărului! Ce concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a avut prietenie cu beneficii, pentru nopți fierbinți!

Oana Radu la testul
Oana Radu la testul "Am/N-am"

Concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities” au avut o provocare interesantă lansată de Theo Rose. Răspunsurile lor au fost sincere pe măsură testului.

Ediția de seara trecută a celebrei emisiuni „Bravo, ai stil! Celebrities” a adus o atmosferă foarte plăcută și amuzantă în rândul concurentelor ce caută să surprindă jurații cu ținute provocatoare și care mai de care mai stilate.

Citeste si: Andreea Tonciu și Roxana Nemeș de la „Bravo, ai stil! Celebrities” au luat foc! "Te-ai cuplat cu unul și cu altul că să apari la televizor! Ești vedetă la altceva…"

Cum în ultima perioadă spiritele,au fost încinse de anumite concurente care practic au ridicat audiența în picioare datorită scandalului care se iscă de la cele mai mărunte lucruri, acum Theo Rose a binedispus atât telespectatorii cât și concurentele prin felul ei de a fi și printr-un joculeț cunoscut de toată lumea: “Am/N-am”.

Interesat este că fiecare concurentă aflată în camera de machiaj a răspuns provocării lui Theo, fără să comenteze.

Citeste si: Raluca de la Bambi a trecut la atac! Andreea Tonciu a părăsit platoul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza ei: „Nu mai suport aceste nesimțiri!”

Celebrul test al adevărului care a deconspirat multe adevăruri sau minciuni ale concurentelor „Bravo, ai stil! Celebrities”, spuse în emisiune și nu numai.

Theo Rose: “Am jucat cu toate fetele că să ne ajute să ne cunoaștem și noi mai bine! Și așa să aflăm și acunzisurile, spre exemplu dacă ele există, și am pus tot felul de întrebări.”

Prima care a intrat sub interogatoriu a fost Oana Radu. Theo a început să întrebe: “Am/N-am mințit în cadrul acestei emisiuni!”

Oana Radu la testul "Am/N-am"
Oana Radu la testul "Am/N-am"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Oana Radu: “Am mințit în cadrul acestei emisiuni! Mult! Am mințit în privința stilistului, pentru că m-am consultat … dar n-am avut niciodată stilist! Dar o să îmi iau stilist 100% să mi le aducă pe umeraș că m-am săturat să fiu ultima!”, a

comentat Oana cu un soi de indignare.

Citeste si: Cristina Şişcanu a clacat și a plâns în hohote! “Mi s-a încălcat demnitatea umană!”

Întrebarea pentru Deea a fost: “Am/N-am avut măcar o ținută de când am intrat în concurs, făcută de altcineva în afară de tine.”

Deea: “În afară de Bianca Rus, nu am avut alta!”

Pentru Alexandra Ungureanu întrebarea a fost una iesită din aria emisiunii și cu un potențial pe măsură.

Theo, către Alexandra Ungureanu: “Am/n-am avut un “one night stand”, însemnând o noape fierbinte.. și doar atât…

Alexandra Ungureanu la testul "Am/N-am", mentionand ca a avut prietenie cu beneficii
Alexandra Ungureanu la testul "Am/N-am", mentionand ca a avut prietenie cu beneficii[Sursa foto: Captură KANAL D]

Stand să se gândească puțin.. Alexandra a cerut mai mult timp de gândire: “stai puțin că e complicat! Mmm… Nu am avut! A fost o situație mai complicată, nu am fost nici într-o relație, nici “one night stand”.

Dar prieteni cu beneficii, cum se pune!? Deci, te-am ajutat să zicem așa…”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pentru Roxana Nemeș întrebarea a fost: “Am/N-am vorbit o dată de rău pe cineva, la testimonial, doar că să mă pun pe mine într-o lumina bună.”

Roxana Nemeș: “Am vorbit mereu în față!”

Roxana Nemes la testul "Am/N-am"
Roxana Nemes la testul "Am/N-am"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Pentru Emy Alupei întrebarea a fost: “Am/n-am o concurență din această competiție pe care să nu o am la inima!”

Emy: “Încă nu am.. Sincer!”

Revenind în culise întreg juriul a cerut picanterii de la Alexandra Ungureanu în privința experienței ei cu “prietenia cu beneficii” de care a avut parte.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Roxana Nemeș, la cuțite cu Andreea Tonciu! "Mie chiar îmi place să mai iau în gură... cu Andreea!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies