Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv: „Nu mai este cale de întoarcere”

Andreea Pirui și Marius
Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv

Foștii concurenți de la Puterea dragostei urmau să se căsătorească în 2021, dar și-au spus adio, în urmă cu puțin timp.

Povestea de dragoste dintre Andreea Pirui și Marius a ajuns la final. După aproape un an de relație, un inel de logodnă și o carantină petrecută împreună din cauza noului coronavirus, cei doi au decis să își spună adio, deși toată lumea aștepta să îi vadă în fața altarului.

Zilele trecute, Andreea Pirui i-a anunțat pe susținătorii ei că ea și Marius au fost confirmați cu noul coronavirus și că trebuie să stea izolați, până când se fac bine.

Între timp, Andreea Pirui și-a pierdut și bunica, iar duminică, sătui de întrebările despre relația lor, fosta concurentă și Marius au decis să spună lucrurilor pe nume:

„Bună ziua. Am decis să fac această postare pentru a încheia definitiv un capitol din viața mea și anume relația cu Andreea. Primesc multe mesaje și comentarii, unde sunt întrebat de ce? cum? si in ce fel? Noi am decis de comun acord să încheiem această relație.

Din punctul meu de vedere nu mai este cale de întoarcere și vă rog respectuos să respectați decizia noastră!”, a scris Marius pe contul său de socializare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Andreea Pirui, la un pas de a se căsători cu Marius de la „Puterea Dragostei”

De ziua sa de naștere, Andreea Pirui a fost cerută de soție de către Marius, însă, se pare că lucrurile nu mai funcționează între ei.

În urmă cu câteva luni, aceștia aveau planuri mari pentru viitor, își aleseseră deja și domnișoarele de onoare și pe cavalerii de onoare, foști concurenți ai emisiunii.

Andreea Pirui și Marius
Andreea Pirui și Marius s-au despărțit definitiv[Sursa foto: Instagram]

„Bună! M-ați întrebat foarte mulți...și vă sunt datoare cu niște răspunsuri. Eu și Marius nu mai formăm un cuplu, a fost decizia amândurora, suntem diferiți și ideile noastre nu coincid. Asta nu înseamnă că suntem dușmani, ne respectăm în continuare.

O împăcare nu cred că va mai exista, din păcate nu mai doresc. O zi frumoasă! Vă pup!” a declarat Andreea Pirui în Instastory, pentru a nu mai lăsa loc interpretărilor.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Doamne, ce apariție! Andra Volos și-a găsit alesul?! Iată cum s-a fotografiat tânăra

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies