Secretul din culisele emisiunii “40 de intrebari cu Denise Rifai”; Care este ritualul celebrei jurnaliste, inainte de fiecare filmare

40 de intrebari cu Denise Rifai
Denise Rifai, gazda emisiunii „40 de intrebari”

#In aceasta seara, la ora 23:00, Marian Vanghelie va raspunde celor 40 de intrebari!

In aceasta seara, la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, emisiune difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5 al Capitalei, personalitate vocala si controversata a politicii romanesti, va clarifica aspecte din viata sa profesionala si personala, vehiculate in spatiul public, prin intermediul presei, de-a lungul timpului.

Prezenta astazi in cadrul Stirilor Kanal D de la ora 12:00, Denise Rifai i-a invitat pe telespectatori sa urmareasca in aceasta seara emisiunea pentru a afla lucruri surprinzatoare despre Marian Vanghelie.

Ii curge politica prin sange, inca are probleme in justitie,(....) este innebunit sa faca bani, are treaba multa in continuare, candideaza si iubeste ”, a spus Denise Rifai despre invitatul ei din aceasta seara.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Denise Rifai, 40 de intrebari
Marian Vanghelie va raspunde celor 40 de intrebari![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Ce nota v-ati da la limba romana?”,  „Este adevarat ca ati vrut sa-l bateti pe Adrian Nastase?”, „Cati bani ati facut in politica?”, „Ati spalat bani cu vanghelioanele?” sunt doar cateva dintre intrebarile sensibile, la

care va raspunde, in aceasta seara, de la 23:00,  Marian Vanghelie.

Intrebata despre abilitatea de a obtine raspunsuri la intrebari incomode si despre ritualul de la care nu se abate inainte de a merge in platoul emisiunii pentru filmare, Denise Rifai a dezvaluit un amanunt interesant.   

“Am un parfum anume pe care il iubesc toti invitatii  mei si cu care reusesc  sa le <sustrag> informatiile ”,

a spus aceasta zambind.

Nu pierdeti, in aceasta seara, de la ora 23:00, la Kanal D, “40 de intrebari cu Denise Rifai”, un maraton al intrebarilor incomode, cu Marian Vanghelie invitat.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Gica Popescu a facut dezvaluiri tulburatoare, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai”, difuzata de Kanal D : „M-am prabusit pe scaun si am inceput sa plang in hohote”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies