Analia Selis a divorțat de soțul ei, Răzvan Suma! Ce s-a întâmplat

Analia Selis
Analia Selis a divortat de Razvan Suma

Îndrăgita artistă originară din Argentina a dezvăluit când a avut loc separarea și ce planuri de viitor are.

Despărțire neașteptată în showbiz. Cântăreața Analia Selis a divorțat de Răzvan Suma. Vedeta a făcut totul public și susține că nu mai există cale de împăcare între cei doi.

La un an de zile de când s-a întâmplat, de fapt, separarea de soțul său, Analia Selis a dezvăluit ce s-a întâmplat.

Aceasta forma o familie frumoasă cu violoncelistul Răzvan Suma, însă nimeni nu știe de ce s-a ajuns la separare, iar vestea a căzut ca un trăsnet pentru toată lumea.

Citeste si: Gina Pistol, înlocuită de la emisiunea care a făcut-o celebră

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Analia Selis a dezvăluit că pentru ea o împăcare cu fostul soț este exclusă. Pe data de 1 decembrie 2019, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate și au ținut secret acest lucru.

Citeste si: Emily Ratajkowski este însărcinată pentru prima dată! A ținut totul secret

”La toți cei care de atunci până acum m-ați întrebat cum e familia sau mi-ați trimis mesaje frumoase despre familia pe care o aveam aș vrea să vă spun că nu am putut să vorbesc despre acest subiect. Ca sa evit întrebări despre o “posibila împăcare” as vrea sa va spun că în ceea ce mă privește nu există drumul înapoi.

Acest an a fost un an intim, în care am avut nevoie de regăsire acasă, alături de Noa și Tiago”, a scris Analia Selis pe pagina sa de Facebook.

Analia Selis
Analia Selis a vorbit despre divort[Sursa foto: Facebook]

Ce planuri de viitor are artista

În plus, pentru cei care credeau că Analia va pleca din România, ei bine, vedeta nici nu se gândește să părăsească țara în care locuiește de ani de zile.

În plus, copiii acesteia au prieteni aici, așa că plecarea în Argentina este exclusă.

„La toți cei care trec printr-o despărțire aș vrea să vă spun că timpul trece și cu siguranță viața merge înainte spre mult mai bine decât a fost. Simt nevoie sa precizez ca nu mi-am gândit sub nicio clipă sa plec din România, nici înainte, nici atunci cand m-am despărțit și nici acum.

România este o țară care mi-a dăruit și îmi daruiește în continuare foarte mult, așa că anul aceasta, pe 1 Decembrie, o voi sărbători așa cum nu am putut anul trecut”, a mai adăugat artista.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Viviana Sposub are coronavirus: „Vom sta izolați la domiciliu”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

Anda Adam, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Oamenii se mai și ceartă”

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies