Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate!

Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate!
Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate!

Stiu că toate vă doriți o talie de invidiat și să arătați perfect în costum de baie. Dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să faceți sacrificii când vine vorba de dulciuri. Trebuie doar să fiți un pic atente la ceea ce ingerați, pentru că există și dulciuri sănătoase, care nu dăunează organismului și nu îngrașă.

Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate! Stiu că toate vă doriți o talie de invidiat și să arătați perfect în costum de baie. Dar asta nu înseamnă neapărat că trebuie să faceți sacrificii când vine vorba de dulciuri. Trebuie doar să fiți un pic atente la ceea ce ingerați, pentru că există și dulciuri sănătoase, care nu dăunează organismului și nu îngrașă.

Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate!
Deserturi care vă ajută garantat să pierdeți în greutate!

A consuma câteva dulciuri cu un conținut caloric scăzut, după o zi stresantă la birou, poate fi o placere maximă. În realitate, indulgența ocazională vă poate ajuta să scădeți în greutate într-un mod sănătos, mult mai eficient decât dacă ați evita în totalitate dulciurile. Există dulciuri pe piață sau dulciuri pe care le poți prepara singură acasă care sunt sănătoase pentru organism și chiar pentru inimă.

Iată mai jos câteva rețete de acest gen care nu numai că te vor ajuta să slăbești, dar iți vor oferi și bucuria de care ai nevoie prin consumarea unui desert

delicios.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Sorbeturile preparate din fructe

Sorbeturile reprezintă alternativa perfectă la înghețată și promit că sunt și mai delicioase de atât. Se prepară ușor în casă, sunt răcoroase și nu conțin grăsimile pe care le conține înghețata. Au în compoziția lor doar fructe și vă permit să controlați cantitatea de zahăr din acest desert.

Citeste si: Află cum să faci o pizza de casă sănătoasă!

Piersici coapte umplute cu migdale

Acum este momentul să transformați piersicile proaspete într-un desert cald fabulos, care promite să vă răsfețe papilele gustative într-un mod fantastic. Puteți adăuga inclusiv o umplutură cu migdale prăjite și, de ce nu, chiar smântână.

Biscuiți realizați din tărâțe și făină integrală de grâu

De ce să nu optezi pentru o varianta sănătoasă de biscuiți, care pot fi serviți de minune la cafea sau lângă un ceai fierbinte. Pentru un plus de aromă, în compoziția lor poți adăuga bucățele de grapefruit, care conține vitamine și antioxidanți care stimulează sistemul imunitar, în timp ce conținutul ridicat de fibre va contribui la pierderea în greutate.

Cremă de ricotta și zmeură

Este un desert care se pregătește foarte rapid, nu ai nevoie nici măcar de 10 minute și este format exclusiv din ingrediente sănătoase și slab calorice. Promite însă foarte multă savoare.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies