Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici!

Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici!
Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici!

Pentru a te bucura de o siluetă demnă de invidiat, trebuie în primul rand să ai o alimentație adecvată și să faci mult sport. Dar poți să te ajuți pe tine consumând câteva ceaiuri care te ajută să elimini toxinele și grăsimea din organism, cu efect de atenuare a celulitei.

Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici! Pentru a te bucura de o siluetă demnă de invidiat, trebuie în primul rand să ai o alimentație adecvată și să faci mult sport. Dar poți să te ajuți pe tine consumând câteva ceaiuri care te ajută să elimini toxinele și grăsimea din organism, cu efect de atenuare a celulitei. O dieta sănătoasă și echilibrată, activitatea fizică regulată, precum și ceaiurile diuretice sunt câteva reguli pe care trebuie să le respecți dacă vrei să diminuezi aspectul de coajă de portocală.

Celulita este un semn că organismul tău este intoxicat, iar tu trebuie să tii o cură de detoxifiere, ca un ajutor pentru curățarea colonului de reziduurile toxice. S-a dovedit de către specialiști că intoxicarea organismului își pune amprenta nu doar asupra interiorului, ci și a exteriorului.

Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici!
Ceaiuri care topesc celulita. Află totul aici!

Conform specialiștilor, următoarele ceaiuri au efect de drenare a țesuturilor și sunt eficiente în prevenția și tratarea celulitei: ceaiurile din cozi de cireșe, ceaiul verde, ceaiul de mătase de porumb, ceaiul de flori de păducel, ceaiul de crețușcă, ceaiul de ienupăr, ceaiul de mărar, muguri și frunze de

mesteacăn, alături de următoarele:

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ceaiul verde

Se recomandă în curele de slăbire deoarece ajută la eliminarea toxinelor și arderea grăsimilor. Este bogat în aminoacizi, iod, potasiu, fluor, fosfor, vitaminele C, B1, B2, PP, K. Ca mod de preparare, toarnă apa fierbinte peste o linguriță de frunze de ceai, lasă la infuzat câteva minute și consumă-l imediat.

Se recomanda 3 cesti de ceai pe zi.

Citeste si: Ceaiuri care te întăresc și te ajută să dormi mai bine!

Ceaiul de ginko biloba

Specialiștii în domeniul sănătății consideră că ginko biloba stimulează circulația sângelui. Are un efect antioxidant, previne formarea și depunerea grăsimilor pe vase, asigură un flux sanguin optim.

Ceaiul din cozi de cireșe

Este un aliat de încredere în lupta contra celulitei, are un puternic efect diuretic și te ajută să elimini apa din organism. Cel mai simplu mod de preparare a ceaiului este să adaugi o linguriță de cozi de cireșe într-o cană cu apă fierbinte.

Ceaiul de păpădie

Are un efect puternic de stimulare a ficatului și a rinichilor în procesul de eliminare a toxinelor.

Se recomandă prepararea în fiecare zi a unei cești de ceai de păpădie, pentru un efect uimitor.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce părere a avut Dan Bălan despre Arsenium, atunci când s-au cunoscut: "Mă privea de sus, dar asta e chestia lui, așa privește el oamenii!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies