Berna de la Puterea dragostei, surprinsă alături de un tânăr misterios

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei a ajuns la Târgu Mureș

Cine este bărbatul cu care s-a afișat Berna de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Philip Albu.

Berna de la Puterea dragostei nu își dorește să mai audă de Philip. Tânăra a plecat de câteva zile la părinții săi, pentru a trece mai ușor peste despărțirea de logodnicul său.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei are parte de o viață plină după ce a ieșit din casa Puterea dragostei. Tânăra a fost filmată alături de un alt bărbat, iar fanii emisiunii au rămas muți de uimire.

În timp ce Philip se află la București unde vrea să dea lovitura în muzică, Berna a plecat la familia sa la Târgu Mureș, mai ales că în urmă cu câteva zile a fost supusă unei operații estetice de mărire a bustului și are nevoie să se refacă.

Citeste si: Rareș de la "Puterea Dragostei" e în doliu! Concurentul a făcut anunțul!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Tânăra a decis să iasă în oraș la miezul nopții alături de nimeni altul decât vărul său, pe nume Rareș. Cei doi au o relație specială și, cum în ultimele luni nu au reușit să se vadă pentru că Berna era în Turcia la Puterea dragostei, tinerii au decis să recupereze această perioadă.

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei si varul sau[Sursa foto: Instagram]

Berna, dezamăgită de comportamentul lui Philip de la Puterea dragostei

Zilele trecute, tânăra a dezvăluit că a fost extrem de dezamăgită de comportamentul lui Philip, după ce și-a făcut operația de mărire a sânilor. În loc să o ajute să se recupereze mai repede, tânărul ar fi ignorat-o complet, așa că a decis să plece la părinții săi. În plus, Berna le-a cerut susținătorilor săi să șteargă toate imaginile cu ea și cu Philip și să nu îi mai aducă aminte de el în niciun fel, pentru că nu se vor împăca niciodată.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Cu ce bărbat celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui?

„Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef.

Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a spus Bernadett de la ”Puterea Dragostei” pentru wowbiz.ro.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rareș de la "Puterea Dragostei" e în doliu! Concurentul a făcut anunțul!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies