Ionuț Dolănescu și soția sa au fost infectați cu Covid-19: „Îmi pare rău că s-a întâmplat asta”

Ionuț Dolănescu
Ionuț Dolănescu si sotia sa au coronavirus

Cei doi urmau să se întoarcă în Statele Unite ale Americii, însă au aflat că sunt infectați. Ce se întâmplă cu cei tei copii ai lor.

Vești cumplite din partea unuia dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Fiul Mariei Ciobanu și al lui Ion Dolănescu, Ionuț Dolănescu, a fost infectat cu noul coronavirus.

Și soția sa, Doinița, a primit același diagnostic, iar Ionuț Dolănescu a dezvăluit cu ce probleme s-a condruntat de când a aflat că nu a fost ocolit de acest virus care a afectat până în prezent aproape 48 de milioane de persoane din întreaga lume.

Ionuț și soția sa, Doinița, au o formă ușoară și nu au mai ieșit din casă de cinci zile. Deși trebuiau să se afle în America, se pare că planurile le-au fost date peste cap, așa că au amânat plecarea. Cei doi se află de mai multe luni în România alături de copiii lor și până acum nu au reușit să se întoarcă în Statele Unite ale Americii unde locuiește de ani buni și Maria Ciobanu.

Citeste si: Maria Ciobanu, primele declarații despre problemele de sănătate: „Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Noi chiar astăzi ar fi trebuit să fim în America, dar planurile au fost zădărnicite. Am facut un test la care am ieșit pozitiv amândoi.

Cred că avem o formă ușoară. Nu am mai ieșit afară din casă de 5 zile. Îmi pare rău că s-a întâmplat asta, pentru că aveam de lansat un nou album.”, a declarat artistul pentru Antena Stars.

Maria Ciobanu se află în America. Cum se simt copiii artistului

Ionut Dolanescu
Ionut Dolanescu si familia sa[Sursa foto: Facebook]

În plus, Ionuț Dolănescu a dezvăluit cu ce simptome se confruntă cei doi.

Din fericire, copiii celor doi sunt bine. Mama artistului a rămas în Statele Unite ale Americii, așa că nu a fost expusă.

Citeste si: Drama în familia lui Ion Dolănescu! Ionuț, fiul secret al rapsodului, și-a pierdut mama: ”Dumnezeu sa odihnească sufletul mamei mele in pace!” EXCLUSIV

„Dureri musculare, dureri de oase. Nu am avut febră. Copiii sunt bine. Doar eu și soția mea ne-am simțit câteva zile rău.

Cred ca vom trece peste asta. Ne-am luat toate măsurile de precauție. Noi stăm în dormitorul nostru, avem baia noastră separat, iar copiii au dormitoarele lor. Probabil până pe 13-14 noiembrie nu vom ieși din casă ca să nu infectăm pe nimeni.”, a mai zis el.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Pepe, surprins în brațe cu o femeie celebră din showbiz, la două zile după anunțarea divorțului

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies