6 modele de cizme pe care merită să le ai în garderoba de toamnă-iarnă

6 modele de cizme pe care merită să le ai în garderoba de toamnă-iarnă
6 modele de cizme pe care merită să le ai în garderoba de toamnă-iarnă

În sezonul rece, încălțămintea de calitate joacă un rol foarte important în menținerea confortului. Cizmele sunt potrivite în aproape orice situație, în funcție de model și materialul din care sunt făcute. De aceea, este bine să ai câteva modele de cizme pe care să le poți combina cu ținutele tale preferate și să fii pregătită pentru orice ocazie.

Iată care sunt modelele de cizme pe care merită să lei ai în garderobă în acest sezon.

1. Cizme UGG

Călduroase, confortabile și foarte puțin pretențioase, aceste cizme te vor salva atunci când afară sunt temperaturi foarte scăzute. Le poți combina foarte ușor cu blugi, colanți, pantaloni de trening sau chiar fuste și rochii. Cizmele UGG sunt foarte versatile și îți permit să ai un stil fresh și confortabil. În plus, îți vei menține în permanență picioarele calde și protejate.

2. Cizme de zăpadă

Pentru excursiile la munte sau pentru zilele în care ninge abundent, ai nevoie de o pereche de cizme pentru zăpadă. Noile modele de cizme de iarnă arată foarte bine și pot fi purtate în combinații inedite, în oraș și la munte deopotrivă. 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Alege modele de de calitate cand cumperi cizme de zăpadă, ai grijă să fie din materiale impermeabile. Optează pentru în culori vii și combină-le îndrăzneț, cu colanți colorați, blugi skinny sau pantaloni largi și veste impermeabile sau pulovere supradimensionate. Nu uita de accesoriile potrivite: fulare și fesuri colorate sau căciuli cu urechi de blană.

3. Cizmele peste genunchi

Pentru zilele de toamnă însorite, încearcă să combini cizme din piele întoarsă sau material textil, înalte, deasupra genunchilor.

Acestea pot fi mulate pe picior sau ușor mai largi. Le poți purta cu fuste scurte din piele, rochii croite pe corp sau cu blugi skinny. Se potrivesc mai ales persoanelor înalte, cu picioare subțiri. Dacă ai o înălțime mai mică, optează pentru cizme negre, cu toc și poartă-le cu dresuri închise la culoare.

4. Cizme cu toc cui

Cizmele elegante, cu toc subțire, până la gleznă sau mai înalte sunt un must-have al sezonului rece.

Sunt potrivite la ținute office, formate din fuste creion sau rochii până la genunchi. Dacă ai un stil vestimentar mai elegant este absolut necesar să ai un astfel de model de cizme în garderobă. Poți opta pentru varianta din piele întoarsă, pentru un look elegant la ținutele de zi.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

5. Cizme joase, încrețite

Cizmele încrețite, din piele întoarsă, în culorile toamnei, crem, ocru, cărămiziu sau maro sunt perfecte pentru lunile octombrie-noiembrie, dacă temperaturile sunt mai ridicate. Se pot combina ușor atât cu jeanși cât și cu rochii tricotate sau din voal, cu fuste plisate sau din tulle, pentru un look feminin, perfect pentru toamnă. Poartă-le cu jachete din piele sau pardesie lejere, în culori complementare, eșarfe din cașmir și berete chic.

6. Cizme de cauciuc

Pentru zilele ploioase, cizmele de cauciuc sunt alegerea ideală. Te vor proteja perfect de umezeală. În plus, le poți combina ușor cu nenumărate ținute. Poartă cizmele de cauciuc cu blugi skinny sau colanți închiși la culoare și pulovere supradimensionate. Sau combină-le cu o fustă plisată, până la genunchi, sau cu o rochie tricotată de toamnă. Alege modele colorate pe care să le asortezi cu pelerina de ploaie sau, dimpotrivă, mergi pe culori neutre care se potrivesc chiar și unei ținute office.

În acest sezon alege modelele de cizme care se potrivesc cel mai bine cu stilul pe care îl adopți în mod obișnuit. Nu uita să te asiguri că cizmele pe care le vei purta în această toamnă și la iarnă te protejează de umezeală și de temperaturile scăzute și că le poți combina ușor cu ținutele tale favorite.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies