Dana Deac, diagnosticată de 5 ori cu cancer! Ce i-a spus doctorul?!

dana deac cancer
Dana Deac a primit o veste teribilă

Prezentatoarea Dana Deac nu a avut o viață tocmai ușoară. Cu o boală care a recidivat de 5 ori, Dana rămâne, totuși, optimistă.

Pentru Dana Deac veștile rele continuă să curgă. După ce cancerul a recidivat de 5 ori, de data aceasta doctorul a spus că stresul îi va aduce o boală în plus.

Dana Deac suferă în continuare

Doctorii i-au dat o veste cumplită prezentatoarei TV, după ce aceasta n-a scăpat de cancer. Se pare că Dana Deac poate suferi de accident vascular cerebral, dacă nu reușește să fie mai calmă.

Citeste si: Raluca Pastramă rupe tăcerea. De ce a divorțat de Pepe?

„Azi am fost la doctor pentru că nu scap de dureri de cap de două zile. Mi-a spus foarte ferm: “Doamna Deac, ați scăpat de cinci ori de cancer. De AVC nu puteți scăpa. Așa ca alegeți! Vă luptați cu mafioții sau vă salvați viața? Am văzut ce ați făcut în ultimul timp.

Dv alegeți. Eu aș vrea să vă fiu doctor și peste 10 ani”, a scris prezentatoarea.

dana deac diagnostic
Dana Deac a fost diagnosticată cu cancer de cinci ori[Sursa foto: Facebook Dana Deac]

După ce a ajuns acasă cu vestea cumplită, Dana Deac a dat peste altă problemă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

„Am ajuns acasă cu aceleași dureri de cap, la care s-a adăugat neliniștea născută de monologul doctorului. Și ce am descoperit? Vecini care îmi arătau cum a fost tăiat cu drujba cablul de la RCS. Ma întrebau dacă să sune la Poliția locală dacă tot nu se deranjează. Pentru cei care locuiesc în Floreasca și nu se mai bucură de serviciile de cablu de la RCS: cineva din echipa angajata de Persoana Fizica “nominalizată” pe panoul șantierului a tăiat cablul magistrala de la RCS.


Ni s-a comunicat că nu se poate estima timpul necesar remedierii. Muncitorii interogați de vecini spuneau ca șefii lor au făcut asta… Pe doctor l-am întrebat cât timp am la dispoziție pentru a alege. Răspunsul lui a fost o privire severă și rece”, a povestit aceasta.

dana deac jurnalist
Dana Deac este o persoană optimistă[Sursa foto: Facebook Dana Deac]

După ce credea că a învins cancerul și fiind mai pozitivă ca niciodată, Dana Deac declara: 

Foarte mulți au sărit în ajutorul meu. Eu am respectat protocolul medical. După ce am terminat iradierile, în anul 2008, am participat la semimaratonul București. M-am pregătit toată vara și am reușit să-l duc la capăt. Am ieșit pe locul 7 la categoria mea de vârstă. M-am gândit că e un exemplu pentru toți. E frisonant să auzi că ești diagnosticat cu cancer pentru a cincea oară.

Nimeni nu mi-a spus că ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian după întâmplările din 2008”, a povestit vedeta.

Citește și: Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi- kanald.ro

Citește și: Mesajul cutremurător al lui David înainte să se arunce de la etaj, după ce s-a despărțit de iubită- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Alege cu grijă ce mănânci, când vrei să iți scazi colesterolul!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Folclorul românesc, zdruncinat de hora acuzațiilor. Atacul furibund: "A început să mă blesteme, să mă înjure, să mă jignească". Ce au de împărțit Elena Merișoreanu și Claudia Ghițulescu

COVID-19 sau o simplă răceală? Cum facem diferența?!

Editorial TEO TRANDAFIR: Am ales să avem încredere unii în ceilalţi

„Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului


Cookies