Tatal lui Livian de la "Puterea Dragostei" are mari probleme cu legea! Ce se întâmplă cu Nelson Mondialu? „Mi-au pus cătușele...”

nelson mondialu arestat
Nelson Mondialu iese în evidență din ce în ce mai des

Extravagantul Nelson Mondialu a fost arestat de poliție. Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost somat că ar fi atentat la viața lui Joe Biden, noul președinte de la Casa Albă

Tatăl lui Livian a locuit în același hotel cu Joe Biden, președintele ales al SUA. Se pare că Nelson Mondialu ar fi atentat la viața oficialului.

Nelson Mondialu a avut probleme cu legea

În mai 2014, Joe Biden care era vicepreședinte al SUA pe atunci, s-a cazat la un hotel din București. Se pare că acesta a locuit în același loc cu Nelson Mondialu.

nelson mondialu politie arest
Nelson Mondialu a ajuns pe mâna poliției[Sursa foto: Instagram Nelson Mondialu]

Tatăl lui Livian avea în 2014 un baston în care era ascunsă de fapt, o sabie ninja. Se pare că oamenii de la Securitate au observat sceptrul ciudat pe care îl purta Nelson Mondialu peste tot, așa că acesta a fost reținut de poliție pentru câteva ore.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Alexandra Ungureanu a început să plângă! Concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a cedat!

"Sceptrul meu le-a atras atenţia oamenilor de la Securitate. Eram la masă în restaurant, îmi uitasem sceprul în maşina şi l-am rugat pe şofer să mi-l aducă în restaurant. Stăteam la masă elegant, am mâncat. Dintr-odată am văzut că se ocupă patru mese în jurul meu, toţi unul şi unul, numai dulapuri, nu au comandat nimic.

Toţi butonau telefoanele, aveau căşti la ureche. M-a sunat Liana (n.red. sotia lui Nelson) şi eu m-am ridicat de la masă. Imediat m-au înconjurat, mi-au cerut actele la control, m-au luat la întrebări. Erau şi români şi americani. M-au luat să scot tot din buzunare. Am intrebat ce s-a întâmplat- atentat la vicepreşedintele Americii cu armă albă, mi-au spus. Sunteţi arestat. M-a luat unul si mi-a pus catusele, culcat pe burtă.
A venit un domn la costum, am uitat cate stele avea, si ne-a imbarcat în maşini, incadrate cu masini cu girofare"
, a povestit Nelson Mondialu la momentul respectiv.

Citeste si: Donald Trump, dansator viral pe Tik Tok!

nelson mondialu probleme cu legea
Nelson Mondialu atrage privirile tuturor[Sursa foto: Instagram Nelson Mondialu]

Cu toate că tatăl lui Livian este un om foarte excentric, are nenumărați fani pe rețelele de socializare, oameni care îl apreciază și îl încurajează să fie omul zâmbitor care apare în toate pozele postate.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ilie Năstase vrea să devină tată la 74 de ani! Ioana, soția lui, a împlinit 45 de ani ”O să găsim o metodă” VIDEO

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies