Alex Bodi, clipe de coșmar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mari probleme cu poliția!

alex bodi probleme cu legea
Alex Bodi are probleme cu legea

Afaceristul Alex Bodi are parte numai de ghinioane. De data aceasta, se pare că acesta a pierdut lupta cu Poliția Capitalei.

Alex Bodi a primit o amendă, dar a refuzat să o plătească făcând totodată o plângere contravențională. Se pare că afaceristul n-a avut câștig de cauză.

Alex Bodi a pierdut lupta cu Poliția

Magistrații au respins cererea lui Alex Bodi  de a refuza să plătească amenda primită de la Poliție. 

Citeste si: Alexandra de la "Puterea Dragostei" a părăsit casa plângând!

„Respinge plângerea contravențională formulată de petentul BODI ALEXANDRU-NICOLAE în contradictoriu cu intimata DIRECȚIA GENERALĂ DE POLIȚIE A MUNICIPIULUI BUCUREȘTI, ca rămasă fără obiect. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, a fost decizia magistraților.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

alex bodi politie
Alex Bodi are parte numai de ghinioane[Sursa foto: Instagram]

Se pare că aceasta este una dintre problemele minore pe care le are afaceristul. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost luat de mascați din propria casă, ieri dimineață. Alex Bodi a fost arestat preventiv, pentru 24 de ore.

Citeste si: Tatal lui Livian de la "Puterea Dragostei" are mari probleme cu legea! Ce se întâmplă cu Nelson Mondialu? „Mi-au pus cătușele...”

Atât Alex Bodi cât și nașul acestuia, Adrian Tâmplaru au fost arestați în cazul dosarului pentru trafic de persoane și proxenetism. Alex Bodi trebuie să se prezinte joi, 12 noiembrie, în fața magistraților, cu propunerea de arestare preventivă.

alex bodi si bianca dragusanu
fostul soț al biancăi drăgușanu are probleme cu legea[Sursa foto: Instagram]

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor.

În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor”
,  conform declarațiilor autorităților.

Bianca Drăgușanu, despre arestarea fostului soț

„Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta!

Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat! Chiar îmi pare rău!”, a declarat Bianca Drăgușanu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum să gătești cele mai bune paste cu creveți. Avem pentru tine o rețetă fantastică!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies