Alex Bodi, denunțat de fosta soția că o exploata! Femeia le-a spus totul anchetatorilor

Alex Bodi
Alex Bodi a fost arestat

Omul de afaceri a fost arestat pentru 30 de zile și a rămas în spatele gratiilor, după o amplă acțiune a celor de la DIICOT.

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost dus în cătușe la tribunal. Omul de afaceri a fost arestat joi seara, în dosarul deschis pentru trafic de persoane, șantaj și proxenetism. Potrivit unor surse judiciare, Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj, scrie Agerpres.

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit, pentru gândul.ro,

una dintre femeile exploatate este chiar prima soția a lui Bodi, cea care i-a dăruit acestuia doi copii și de care Alex Bodi a divorțat pentru a se putea căsători cu vedeta de televiziune Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Alex Bodi, clipe de coșmar! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu are mari probleme cu poliția!

Fosta soție a lui Alex Bodi
Fosta soție a lui Alex Bodi l-a denunțat[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Femeia le-ar fi spus anchetatorilor că în perioada 2014-2-16 femeia a practicat prostituția la Frankfurt și Berlin, în cluburi de noapte, unde a ajuns prin intermediul fostului său soț, Alexandru Bodi Nicolae. Silvia Iulia Sălăgean le-ar mai fi spus anchetatorilor că Bodi îi reproșa că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție, iar acest lucru o afecta psihic.

Citeste si: Prima reacție a iubitei lui Alex Bodi, după ce el a fost reținut de DIICOT: „Da, sunt...”

În afară de Alex Bodi, a fost reținut și nașul său, Adrian Tâmplaru

Adrian Tâmplaru și Alex Bodi au fost ridicați de procurorii DIICOT, miercuri dimineață, la capătul a 23 de percheziții care au avut loc în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov.

„În această dimineață, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Craiova, împreună cu un procuror D.I.I.C.O.T.

– S.T. Craiova, desfășoară o acțiune pentru destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism și spălarea banilor. În cadrul acțiunii, vor fi puse în aplicare 23 de mandate de percheziție domiciliară, în județele Dolj, Gorj, Olt, Sibiu, Vâlcea, Brașov, Giurgiu și Ilfov, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor.”, au transmis autoritățile în ziua arestării lui Alex Bodi.

Sursa: gandul.info.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Prima reacție a iubitei lui Alex Bodi, după ce el a fost reținut de DIICOT: „Da, sunt...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies