Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Primele declarații despre bărbatul care o face fericită

Bianca Puterea Dragostei
Bianca de la Puterea Dragostei s-a împăcat cu fostul său iubit.

Bianca a părăsit show-ul „Puterea Dragostei” la o scurtă perioadă după ce a intrat în casa iubirii. Tânăra a decis să revină în țară pentru a-și găsi marea dragoste lucru care, iată, s-a și întâmplat!

Bianca de la „Puterea Dragostei” sezonul 3 a petrecut o scurtă perioadă de timp în casa iubirii și a decis să își încerce norocul la emisiunea fenomen de la Kanal D după o despărțire extrem de dureroasă. Deși spera să își găsească marea iubire chiar la Istanbul, tânăra a ajuns la o concluzie care i-a schimbat viața: că încă îl iubește pe fostul său iubit!

Citeste si: Adevărul despre Livian de la "Puterea Dragostei" și Florentina! De ce s-au despărțit cei doi?!

Puterea Dragostei sezonul 3
Bianca Ana Maria Sandu și-a gpsit marea iubire în românia, după ce a părăsit casa Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram Bianca Ana Maria Sandu]

Deși le-a povestit colegelor sale de la „Puterea Dragostei” că iubitul a trădat-o, iar Bianca dădea de înțeles că o împăcare între ei este total exclusă, tânăra a decis să îi acorde bărbatului o a doua șansă, în ciuda faptului că a mințit-o. Mai mult, la intrarea în competiție, Bianca a recunoscut că încă suferă după tânărul pe care l-a iubit vreme de un an și jumătate.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, anunț de ultimă oră: „De astăzi, eu am să prezint...”

Bianca de la „Puterea Dragostei” s-a împăcat cu fostul iubit! Dezvăluiri emoționante: „Nu e nimeni altcineva să-mi placă...”

Deși nu a încercat să formeze un cuplu cu tinerii prezenți la „Puterea Dragostei”, experiența emisiunii a ajutat-o enorm de mult pe Bianca.

Acolo și-a dat seama pe cine iubește cu adevărat și, odată ce a revenit în țară, superba brunetă l-a căutat pe fostul său iubit alături de care acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Sau, mai bine zis, o continuă!

Bianca Puterea Dragostei 3
Bianca Sandu a decis să îi acorde o a doua șansă fostului său iubit.[Sursa foto: Instagram Bianca Ana Maria Sandu]

Citeste si: Bogdan Mocanu se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Ce a declarat câștigătorul sezonului 1

”E o relație la început.

Nu am arătat pentru că nu știu exact ce va fi. Am fost împreună cu el și înainte. Când am ieșit din casă, eu l-am căutat. Pentru mine a fost un test, mi-am dat seama că nu e nimeni altcineva să-mi placă, așa că atunci când m-am întors mi-am dat seama pe cine vreau cu adevărat.”, a dezvăluit Bianca în cadrul emisiunii „Totul despre Puterea Dragostei by Cornelia Ionescu”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea a părăsit casa Puterea Dragostei, iar concurentele l-au atacat pe Marinescu! "Ţi-a dat papucii!"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Bogdan Mocanu, prima reacție după ce Andra Volos i-a devastat casa: „Când am ajuns, mi-am vărsat toți nervii pe ea”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies