Andreea Tonciu este în doliu: „Chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre”

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica
Andreea Tonciu și-a pierdut bunica duminica seara

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities trece prin clipe dificile și a povestit pe contul său de socializare ce s-a întâmplat.

Clipe cumplite pentru Andreea Tonciu. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities este devastată. Tânăra a dat vestea tristă pe contul său de socializare.

Andreea Tonciu și-a pierdut bunica duminică seară.

Andreea Tonciu a postat o fotografie cu bunica sa, iar în dreptul acesteia a ținut să posteze un mesaj emoționant și totodată plin de durere după pierderea suferită.

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

Bunica Andreei Tonciu
Bunica Andreei Tonciu a murit[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea si tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapida a scumpei noastre BUNICI. Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu sa te odihnească in pace SUFLETUL NOSTRU BUN! 😭😭😭😭😭, a scris Andreea Tonciu pe pagina ei de Instagram!

Imediat după ce a postat imaginea cu bunica sa, Andreea Tonciu a primit o mulțime de mesaje de condoleanțe din partea fanilor, care au încurajat-o să fie puternică alături de familia sa, pentru a trece prin această încercare.

Citeste si: Gabriela Cristoiu este în doliu! Iubitul tinerei a murit din cauza Covid-19

De altfel, mulți au observat că Andreea seamănă foarte bine cu bunica sa.

„Iubita noastră e intr un loc bun!/ Sincere condoleanțe! 🙏/ Dumnezeu sa o Odihneasca!!! 🙏/ Condoleanțe familiei și Dumnezeu sa o ridice în împărăția cerului! 😢🙏”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și-a mai pierdut un unchi, în urmă cu un an

Încă de când s-a lansat în showbiz, Andreea Tonciu a dezvăluit de multe ori că are o relație extrem de apropiată cu familia sa.

Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities mai are o soră, iar părinții și bunicii lor au făcut tot posibilul să le ofere o educație bună și tot ce au avut nevoie pentru un trai bun.

În urmă cu un an, și unchiul Andreei Tonciu a murit, iar vedeta și familia sa au suferit luni întregi din cauza acestei pierderi imense.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Iulia Albu iubește din nou! Vedeta a postat prima fotografie alături de iubit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies